| úniková hra - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, děcka přišly ze školy s tím, že by se chtěli podívat do únikové místnosti, ve třídě už tam bylo několik děcek a pořád o tom mluví. Byli jste tam někdo? Je to pro děcka 8 a 10? Díky pik55 | 28.12.2015 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraCo jsem četla, mělo by to být pro děti od 8, ale s tím, že do nějakých 14 by s něma měl být dospělý. Odpověď danka8 | 29.12.2015 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hramy byli s partou rodicu a decek, nejmladsimu bylo 10 a zvladal v pohode Odpověď anule | 30.12.2015 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraPodle mě super, děcka u toho zapřemýšlí a aspon nesedí pořád doma :) Odpověď Beta | 31.12.2015 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraTak dík holky. A máte někdo zkušenosti s nějakou konkrétní?
Odpověď anule | 31.12.2015 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: úniková hraPuzzleroom na Čechové je super, byli jsme ve dvou různých místnostech a vždycky byla sranda :))
Odpověď danka8 | 1.1.2016 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: úniková hratam jsme ještě nebyli, aspon mam tip :D
Odpověď Beta | 1.1.2016 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraSuper, tak už vím, co jim koupím k narozkám - poukaz :)
Odpověď sena | 12.1.2016 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraja jsem tam byla taky se segrou a s rodicema a bylo to super fakt, udelali jsme takovej rodinej den a u toho si trochu procvicili mozkovny haha :-) Odpověď leni | 16.12.2016 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: úniková hraJa jsem o tom uz taky slysela a lidi si to hrozne moc vychvaluji da se tam koupit i voucher ze bych to dala nasim na vanoce a sli to tam pak vyzkouset treba cela rodina? diky Odpověď jarka | 19.12.2016 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: úniková hraJo mne to prijde jako super darek. Takovej zazitek je ojedinelej. :) a clovek na to nemuze zajit v kazdem meste na takovou vec Odpověď leni | 20.12.2016 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: úniková hrato mate pravdu :) tak ja tam jeste skocim koupit ten voucher a zajdeme tam po novem roce se vyblbnout a zapojit mozkove zavity :) Odpověď Markét | 4.8.2017 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: úniková hraAhoj, to dost záleží na únikovce, ale většina, kterých jsem hrála, by byla pro děti fajn. Třeba teď jsme byli na jedný v Ostravě, která byla moc bezva: www.exitdoor.cz/contacts/ :) Stačí je trochu navádět a určitě si to moc užijou. Případně se stačí domluvit s majitelem hry, jestli hra není moc náročná. Třeba jednou jsme byli na únikovce, která se hodně orientovala na luštění šifer a číselných posloupností, to by pro děti asi moc nebylo. :) Asi bych se taky vyhnula nějakým duchařinám a hororům. Odpověď Pelkomejka | 6.8.2020 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraMy máme velký strach z těchto únikových her i když víme, že je to jen smyšlené. Raději si zahrajeme doma nějakou tu pc hru nebo hru na konzoli. Dost her s i vybíráme třeba ze stránek https://www.freetoplay.cz . Mají tam občas i nějaké hry, které jsou zdarma, takže vaše jediné peníze, které do toho dáte je za tu konzoli :-) Odpověď Áďa | 24.1.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | úniková hraSuper unikovky mají na https://brainfaq.cz/ byli jsme s přáteli na dvou z nich a stálo to za to :-) Odpověď lenka | 1.3.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: úniková hraTady jsem byla jednou a moc se mi to líbilo:-) Byla jsem na hře labyrint a rozhodně vyzkouším i ty ostatní :-) Odpověď |