| Darování vajíček - diskuze na toto téma |
Dobrý den, jaký máte názor na darování vajíček? Ano - ne? Podstoupil jste to někdo a šly byste do toho znova? Zuza | 3.9.2022 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAhoj, já jsem byla darovat vajíčka na začátku roku na klinice IVF Zlín. Chtěla jsem udělat dobrý skutek pro neplodný pár a jsem ráda, že jsem do toho šla! Navíc klinika a veškerý personál byl skvělý, vše moderní, dobrý přístup ... Odpověď Petra | 5.9.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíčekTaky jsem na klinice www.ivf-zlin.cz darovala vajíčka. Mají opravdu lidský přístup, plus mi ještě uhradily veškeré výlohy s darováním spojené a navíc jsem dostala jednodenní voucher na wellness. Odpověď Ester | 1.11.2022 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekJá jsem byla na klinice repromeda a info je tady https://www.repromeda.cz/poskytovana-pece/darovani-a-uchovani-pohlavnich-bunek/darovani-vajicek/. Mají to přehledně udělané a popsané. Najdeš tam info jak o tom, kdo může darovat, o jejich kompenzačním programu, tak i o tom, jak celé darování probíhá.
Odpověď Elza | 3.4.2023 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíčekAha, super, díky moc. Tady na ten odkaz mrknu. Já jsem to na stránkách repromedy hledala, ale jsem marná… nešla jsem to. Tak děkuji za přesné nasměrování :)
Odpověď |