Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Půjčky pro zaměstnance a podnikatele

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MQPN   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Půjčky pro zaměstnance a podnikatele - diskuze na toto téma
Seriózní a rychlá nabídka půjčky. Nabízíme půjčky za velmi flexibilních podmínek, naše úrokové sazby se liší v závislosti na požadované části a termínu. Naše sazby jsou relativně nízké a liší se o 3 %. Délku a čas si vyberete, který nejlépe vyhovuje vaší. S osobní půjčkou si můžete půjčit od 50 000 do 50 000 000 Kč na dobu 03 až 240 měsíců. - finanční pomoc, - Okamžitá půjčka, - Nebankovní půjčka, Kontakt na email:jeannezhanna12@seznam.cz

Valounek | 8.9.2022 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky pro zaměstnance a podnikatele
Dobrý den, doporučím vám jednu věc. Spíš než abyste řešili půjčku, tak řešte to, kde ušetřit a tím pádem nevyhazovat peníze oknem ven. Teď se hodně řeší náklady na topení. Rozumím tomu. My jsme taky měnili kotel za tepelné čerpadlo. Ale hodně nám s tím pomohla dotace na tepelné čerpadlo v roce 2022 , kterou jsme řešili přes https://www.dotace-jednoduse.cz/postup-na-dotaci-pro-tepelne-cerpadlo :) určitě doporučuji. A díky snížení nákladů na vytápění nepotřebujeme žádnou půjčku. ;-)

Odpověď
Táňa | 27.5.2023 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Půjčky pro zaměstnance a podnikatele
Naprosto s vámi souhlasím. Taky se nechceme zbytečně zadlužovat, takže spoustu věcí řešíme postupně. Teď třeba řešíme fotovoltaiku, na kterou bychom taky snad mohli dostat dotaci. Jinak co se toho tepelného čerpadla týče, tak i my jsme o něm uvažovali, ale nakonec nám přišla lepší akumulační kamna z flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ , ve kterých topíme dřevem, a když se natopí, tak se z nich pak několik hodin uvolňuje teplo, takže máme pak taky topení bez starostí.

Odpověď
Nikola | 25.11.2023 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Půjčky pro zaměstnance a podnikatele
Taky jsem si musela vzít na začátku podnikání úvěr. Měla jsem našetřeno dost peněz, ale bohužel to nestačilo. Doufám, že se mi podaří půjčku co nejdřív splatit, abych neplatila další úroky navíc. I proto jsem vyřešila založení s.r.o. u https://www.sidlofirmypraha5.cz/sluzby/zalozeni-firmy , protože to tak bylo mnohem rychlejší a já jsem mohla dřív začít vydělávat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné