| Pořízení ojetého auta a vyřízení pojištění - diskuze na toto téma |
Zatím jsem to s manželem zvládala bez auta. Teď ale čekáme rodinu, a tak si potřebujeme auto pořídit. Která pojišťovna nabízí nejlepší podmínky pro pojištění auta? Klára | 12.9.2022 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pořízení ojetého auta a vyřízení pojištěníNedá se to takhle říct, protože tento měsíc to bude jedna a v říjnu druhá. Proto je vždy dobré to porovnávat aktuálně. Dobré k tomu jsou online srovnávače pojištění, kde si najdete nejvýhodnější nabídku doslova během pár minut. Já jsem takhle online pojištění i sjednávala a je to fajn, protože nemusíte nikam jít. Odpověď Žaneta | 15.9.2022 02:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pořízení ojetého auta a vyřízení pojištěníTohle by mě taky zajímalo protože je to pro mě aktuální. Který srovnávač pojištění je na to nejlepší? Odpověď Klára | 17.9.2022 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pořízení ojetého auta a vyřízení pojištěníMrkněte se na srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Vyberete si tam, jaké pojištění chcete porovnat. Pokud se tedy jedná o auto, tak jestli chcete jen povinné nebo i havarijní. Pak zadáte pár údajů o sobě a pak o autě a vyjedou vám nabídky pojištění. Odpověď |