| Kyselina hyaluronová - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, četla jsem o pozitivníchb účincích kyseliny hyaluronové na pleť - kupujete nějaké produkty s touto kyselinou? Co byste mi doporučily? Petra | 16.9.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kyselina hyaluronováMrkněte na doplňky stravy od N-Medical, s kyselinou hyaluronovou toho mají spoustu https://www.n-medical.cz/doplnky-stravy Odpověď Janča | 18.9.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kyselina hyaluronováZdravím, myslela jsem, že kyselina hyaluronová je jen v krémech a sérech, takže je to pro mě novinka, že může být i v doplňcích stravy. Určitě Hyaluron od N-Medical taky vyzkouším. Odpověď Veronika | 22.9.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kyselina hyaluronováTaky jsem se na tento doplněk stravy od N-Medical dívala a moc se mi líbí. Navíc na něj všude čtu i dobré recenze, takže jdu objednávat. Odpověď Helena | 24.9.2022 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kyselina hyaluronováJá od N-Medical užívám Hyaluron N-Medical PREMEDI, ten je taky výborný a na hydrataci a vrásky funguje skvěle. Odpověď Dita | 4.10.2022 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kyselina hyaluronováTaky hodně dávám na složení a v případě Iuvenia mi přijde naprosto geniální. Odpověď Margaret | 23.7.2024 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kyselina hyaluronováznam účinky kyseliny hyaluronove na pleť. tam mi docela dost pomohla ale pry je hodně ucinna i pro klouby je to pravda? pry se dá aplikovat injekci primo do kolene ale četla jsem že se da uzivat i vnitrně. Máte s tím nějakou zkušenost? Pomohlo vam to zmirnit bolest kolen? Odpověď Luděk Macura | 24.10.2024 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kyselina hyaluronováJako chlap s kyselinou hyaluronovou na pleť teda nemám vůbec žádný zkušenosti. ale co se týče kloubů tak vnitřní užívání určitě něco do sebe má. O těch injekcích nevím nic, nikdy sem to nezkoušel, ale už nějakou dobu beru kloubní výživu kde je i tahle kyselina a musím říct, že mi to fakt pomohlo. Kolena už nejsou tak zatuhlý a i když bolest úplně nezmizela, tak je to určitě lepší, hlavně když třeba dýl chodím nebo sportuju. Beru výživu Zlatý muflon, hledal jsem právě něco kde bude kyselina hyaluronová ale i ty klasický látky jako MSM, glukosamin a kolagen. Odpověď |