| Zdravé svačiny pro malé děti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, napíšete jaké zdravé svačinky dávat dvouleťákům? Co je u Vás nejoblíbenější? Stella | 22.9.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé svačiny pro malé dětiMalému teď hodně chutnají ovocné kapsičky a taky rád mlsá křupky nebo dětské sušenky. Dáváme i ovoce a sem tam nějaké pečivo. Odpověď Romana | 24.9.2022 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé svačiny pro malé dětiTy kapsičky zní dobře :) Už jsem o nich taky přemýšlela, napíšete jaké kupujete? Které mají dobré složení? Odpověď Barbora | 26.9.2022 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé svačiny pro malé dětiZa mě mají NEJ složení kapsičky Sunar - mají více druhů a složení je perfektní - žádný přidaný cukr, konzervanty a podobné nesmysly. Odpověď Iveta | 30.10.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé svačiny pro malé dětiJaké jsou zdravé svačinky a dobroty pro větší děti? Často musím dětem odpírat brambůrky a sušenky… Jsou nějaké sušenky, které jsou vyloženě zdravé a nejlépe výživné?
Odpověď Lenka | 31.10.2022 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiJasně že jsou, řešila jsem to pro sebe i pro děti, když jdeme na výlet, do školy a do práce. Kupujeme tyčinky, které jsou výživné a chuťově báječné.
Odpověď Iveta | 1.11.2022 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiJaké tyčinky myslíte?
Odpověď Lenka | 2.11.2022 06:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiNemá moc cenu popisovat jaké jsou a že jsou dobré. Ideální je to prostě vyzkoušet a uvidíte, že si je také zamilujete https://www.loskrupos.cz/
Odpověď Michalka | 8.8.2023 16:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiPro děti se snažím dělat jen to nejlepší, ale na sebe si občas ani neudělám čas. Přijde mi že dětem člověk obětuje všechno a pak jí jen suchý chleba. Jako třeba ten u nás ve městě je kvalitní, ale to je tka na tom našem venkově všechno. Ostatní věci jsou drahé..
Odpověď Olga | 9.8.2023 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiMáte naprostou pravdu, ty potraviny se neskutečně zdražily. A to to říká i manžel v Německu kam jezdí na služební cesty protože je to makačenko. Já si tady s tím českým platem nedokážu pomoct. To je tak neskutečně nákladné, opravdu.
Odpověď Michalka | 9.8.2023 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiTaky si sem chodím pobrečete. Protože dříve nám zbývaly peníze alespoň na to abych si od zgastro .cz objednali nějaké kvalitní titanové nádobí. Ale dnes? Na to ani nemám pomyšlení že bych zase kurýrovi dávala přes 4 tisíce do ruky. Není na jídlo.
Odpověď Olga | 9.8.2023 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiMy jsme na tom vlastně asi ještě dobře, ale co takové matky samoživitelky? Ty to mají neskutečně náročné, nebo nemám pravdu? Tam mě vlastně ještě více dostává to že si ony musí vystačit samy. Hrozná představa
Odpověď Jitka | 25.7.2023 01:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé svačiny pro malé dětiUž hodně přemýšlím co budu připravovat pro syna a dcerku do školy. Oba nastupují do první třídy a já už jsem z toho nervózní jak to budeme všechno zvládat. Musím už jim začít vybírat školní pomůcky a další vybavení. Jak mám vybrat třeba dobré školné aktovky? Odpověď Denisa | 26.7.2023 02:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé svačiny pro malé dětiTak to budete mít trochu záhul no jestli máte dvě děti co nastupují do první třídy společně. Ale ono se to časem zaběhne a všechno půjde bez problémů uvidíte. Co se týká školního batohu, tak já to měla jednoduché, protože sestra má dvě starší děti. Mohla jsem se tak vlastně nechat inspirovat tím co mají ony. Koupila jsem tak pro své dítě školní batoh v setu, kde jsem k tomu měla i boxík na svačinu, školní sáček a penál. To vše jsem pořídila jen za dva a půl tisíce a to si myslím, že je fajn cena. Odpověď Jitka | 27.7.2023 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiA kde jste to brala? Objednávala jste nebo kupovala z kamenného obchodu? Odpověď Denisa | 29.7.2023 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé svačiny pro malé dětiKupovala jsem od české značky Baagl Stačí si otevřít jejich stránky a najdete kompletní nabídku nebo se můžete zastavit i na jejich značkovou prodejnu co mají v Praze. Dá se u nich vybrat i batoh, který váží v prázdném stavu jen 650 gramů, takže dítě zbytečně nezatěžuje víc než je třeba. Ono je pak ale taky důležité dítě hlídat, aby tam nosilo jen to co nejvíc nutně potřebuje na daný den. Odpověď |