Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - Problematická pleť a vrásky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  fBLaM   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Problematická pleť a vrásky - diskuze na toto téma
Můžete někdo doporučit kosmetiku, která je dobrá na vrásky ale zároveň i na problematickou a citlivou pleť? Co vám nejvíc vyhovuje, díky za reakce :-)

Miri | 27.9.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Problematická pleť a vrásky
Jee tak to bych taky potřebovala poradit, zatím jsem ještě nenašla kosmetiku, která by mi úplně vyhovovala.

Odpověď
Laďka | 29.9.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně moc vyhovuje kosmetika https://www.iuvenio.com/ neuvěřitelně se mi zlepšila pleť co jsem jí začala používat.

Odpověď
Miri | 30.9.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Problematická pleť a vrásky
Podle popisu a recenzí co na ní čtu to vypadá hodně slibně, určitě od nich něco zkusím.

Odpověď
Valounek | 12.10.2022 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě na problematickou pleť hodně baví minerální pudr od https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/mineralni-pudr/ celkově má paní Součková hodně fajn produkty, takže si myslím, že si tam určitě něco vyberete. Chce to prostě jen dobře vyživovat a o pleť se starat tak, jak si zaslouží. Tak koukněte na její e-shop a určitě si tam něco vyberete. Mějte se fajn a ať se vám daří! :)

Odpověď
Hanka | 29.11.2022 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně už tak celkově pleť povadla :( začala jsem uvažovat i nad nějakým estetickým zákrokem, byl jste někdo?

Odpověď
Tereza | 30.11.2022 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem byla na niťovém liftingu na ABClinic v Praze a určitě to stojí za to. Říkám si, že jsem na to měla jít už dávno, protože se teď fakt cítím báječně, jako kdybych najednou omládla :-)

Odpověď
Jaruška | 30.11.2022 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já už zkusila snad úplně každou kosmetiku, doplněk stravy ale stejně mám pleť povadlou a s vráskama :(

Odpověď
Martina | 30.11.2022 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně moc pomohli na ABClinic v Praze konečně mám krásnou a pevnou pleť jako dřív.

Odpověď
Nikola | 27.2.2023 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mám problém najít vhodnou kosmetiku na mojí pleť. Mám ji mastnou a snadno se mi ucpávají póry, ale potřebuju už začít něco dělat s vráskama a žádnou kosmetiku na vrásky nesnesu, hned mi ucpe póry…

Odpověď
Andy | 28.2.2023 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám to úplně stejně jako ty, už jsem toho zkusila tolik a už mě to opravdu nebaví :-/

Odpověď
lenulda | 18.3.2023 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to doporučuju tuhle kosmetiku https://www.byfemme.cz/miracletox/ od té doby co jí používám, nemám žádné černé tečky, pupínky, pleť se mi barevně sjednotila, vypnula a vyhladila takže vrásky např. na čele a okolo očí úplně zmizely…úplná paráda :)

Odpověď
Královka | 7.6.2023 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky taky teď zrovna řeším začínající vrásky, zatím je mám teda jemné, ale mám hrozně suchou pleť, takže hledám i něco co by mě hydratovalo. A při nejlepším aji co by opravdu fungovalo. :D

Odpověď
Lucie | 26.6.2023 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele tak si kup na zkoušku od TopVet Včelí přírodní krém s propolisem a včelí mateří kašičkou. Hydratuje, potlačuje vrásky. Pokud teda nejsi alergická na nějakou složku. Používám ráno i večer i na krk a menší vrásky mě teda hezky zmizeli, jen to chce opravdu nezapomínat. :)

Odpověď
Královka | 29.6.2023 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Problematická pleť a vrásky
Moc děkuji za radu. Alergii na nic nemám. Takže to by neměl být problém. Už jsem koukala na stránku a vypadají ty krémíky moc hezky, takže to vidím, na větší nákup. :)

Odpověď
Lenka | 18.12.2023 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně moc vyhovuje přírodní kosmetika od https://www.venira.cz/ a hodně mi pomohl taky jejich doplněk stravy na akné, koukněte na jejich nabídku, všechno co jsem od nich zkusila bylo zatím opravdu super :-)

Odpověď
jitandy | 16.7.2024 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poraďte nějaké vitamíny, bylinky prostě výživu na vrásky a pleť. Co se týče kosmetiky a takhle tak tam používám podle mě dost kvalitní a přírodní produkty, ale pleť je furt hrozně suchá a prostě dřív bývala mnohem hezčí. Osvědčilo se vám takhle něco? nebo cokoliv na tenhle způsob dalšího co by mohlo nějak fungovat?

Odpověď
Mář | 14.8.2024 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
vrásky zatím neřeším, ale co mi hodně pomohlo na pleť, byly vitamíny Foligo, které jsem původně brala na zničené vlasy. Nečekaně se mi po nich pleť krásně zlepšila. Možná by to mohlo zabrat i na tu suchost. Doporučuji taky do stravy přidat omega-3 mastné kyseliny, kolagen a pít hodně vody.

Odpověď
Katka | 13.12.2024 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím holky, já jsem se pořád dokola jen snažila najít kosmetiku, který by mi pomáhala na vrásky. Nakonec jsem to ale vyřešila tak, že jsem si sehnala polštář, který v noci zabraňuje tvorbě vrásek. Je velmi pohodlný a vyrobený z bio paměťové pěny. Konkrétně https://www.vitaherbals.cz/p/dream-cloud-premium-anatomicky-polstar-z-bio-pametove-peny-proti-vraskam

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné