| Zkušenosti s realitní kanceláří v Brně - diskuze na toto téma |
Se kterou realitní kanceláří z Brna se vyplatí prodávat? Můžete mi poradit jaká je vaše zkušenost prosím? Aneta | 28.9.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zkušenosti s realitní kanceláří v BrněJá jsem měla na realitní kancelář celkem štěstí. Narazila jsem totiž na takovou, kde mi makléř trochu otevřel oči z hlediska prodejních cen. Byt nechal kompletně vystěhovat a vymalovat a uklidit. Díky tom si myslím, že se prodal rychle. Pro mě to bylo celkově výhodně, protože realitka ho prodávala o 800 tisíc dráž, než jsem ho chtěla prodat já, takže jsem díky tomu dostala víc peněz. Odpověď Vašek | 29.9.2022 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zkušenosti s realitní kanceláří v BrněSe kterou realitkou jste to řešila teda? Odpověď Aneta | 30.9.2022 00:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zkušenosti s realitní kanceláří v BrněS realitní kanceláří z Brna https://www.vysnenydum.cz/ Doporučuji se zkusit ozvat a sám pak uvidíte celkově ten přístup. Dokáží prostě na vše rychle reagovat a po schůzce i rychle inzerovat. Jak jsem říkala, tak já jsem prostě spokojená s jejich přístupem. Odpověď |