| Rozepínací MS kalhotky - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat na MS kalhotky. Kupuju si je docela dlouho, jsem s nimi spokojená. Kupuju si je od značky modibodi. Ta mi vyhovuje maximálně. Chtěla bych se ale zeptat... Narazila jsem na tyto kalhotky https://www.modibodi.cz/rozepinaci/. Jsou rozepínací a je to novinka. Docela mě zaujaly, jen bych ráda věděla, jaké s nimi máte zkušenosti :) Díky moc. Pavlína | 28.9.2022 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozepínací MS kalhotkyAhoj, tak tyhle kalhotky naprosto senzační. Já je používám, jsou neskutečně pohodlné, spolehlivé a hlavně praktické. Na rychlé převlečení naprosto super :) Kup si je, budeš nadšená :) Odpověď Zita | 25.10.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rozepínací MS kalhotkyTak jsem se dívala na kompletní nabídku toho modibodi. Zaujaly mě tam ty MS leginy na sport. Holky, nemáte prosím někdo zkušenosti? Já docela dost sportuju a MS mě kolikrát hodně omezuje :/ Ale myslím, že tyhle leginy by byly super... Odpověď Pralinka | 26.10.2022 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rozepínací MS kalhotkyJojo, oni krom legín mají i MS kraťasy. Ty teda beru, když hraju na hřišti, ale na tréninky a běh si beru ty leginy. Oboje super, pohodlný a hlavně spolehlivý. Takže za mě na sport při MS prostě dokonalý. Odpověď |