Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetika

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  gnbJh   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetika - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, kde si kupujete kosmetiku? Jaká se vám osvědčila? Nabídka je opravdu široká, tak by mě zajímalo, co se osvědčilo vám?

Atka | 1.10.2022 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Co se týká kosmetiky, tak to je vždycky oříšek. Jak říkáš nabídka je široká, ale ne vše je kvalitní a vyhovuje. Co ale vyhovuje mě, to je kosmetika od oxalis. Ta je senzační :) Doporučuju zkusit.

Odpověď
Ilona | 30.10.2022 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika
Tahle kosmetika je skvělá. Já mám od nich tento kondicionér https://oxalis.cz/cs/kosmetika/astraia-kondicioner-zeleny-caj-200-ml-8595218016889-4205.htm/?id_category=194 a musím teda říct, že je dokonalý. Vlastně jsem lepší neměla. Jsem moc ráda, že jsem na něj narazila :)

Odpověď
Erika | 1.11.2022 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetika
Tak to je super, že jsi spokojená. Já jsem taky zkusila docela dost kondicioneru, ale zatím jsem teda nebyla maximálně spokojená. Ale zkusím tento :) Díky za info.

Odpověď
Karla | 2.10.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Aha, vidíš to. Ten shop znám, ale ani nevím, že mají kosmetiku. Mrknu na to. Co od nich používáš?

Odpověď
Patty | 3.10.2022 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty jo, taky ten shop znám, ale taky jsem nevěděla, že mají kosmetiku. Ale co jsem se na tu nabídku koukla, tak určitě něco zkusím :) Mají přírodní produkty :)

Odpověď
Barka | 1.11.2022 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ta kosmetika z Oxalis je super. Já ji mám moc ráda :) No a už sis něco koupila? Dej info, jak jsi spokojená ty...

Odpověď
Nora | 30.11.2022 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Mamce k vánocům jsem tam objednala tu zelenou kávu https://oxalis.cz/cs/kosmetika/astraia-pletovy-krem-zelena-kava-30-ml-8595218016919-4203.htm/?id_category=194. Jako myslím ten pleťový krém :) Ona si na tyto produkty hodně potrpí, takže jí udělám určitě radost.

Odpověď
Vikky | 2.12.2022 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vypadá to moc hezky. Máš s tím krémem zkušenost nebo jsi to kupovala teď poprvé mamce? Jak třeba voní, víš? :)

Odpověď
Fanny | 29.12.2022 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem mamce i babičce udělala k vánocům balíčky s kávou a čaji plus jsem tam každé dala kosmetiku od Oxalis a obě byly teda neskutečně nadšené :)

Odpověď
Sonny | 1.1.2023 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika
Jeee, to jsi měla moc hezký napad... co na to říkaly? A jakou tu kosmetiku jsi od Oxalis vybrala?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné