Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Fritéza bez oleje

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  uxVJu   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Fritéza bez oleje - diskuze na toto téma
Ahoj všem, prosím o vaše zkušenosti. Pokukuju po horkuvzdušné fritéze... Koukala jsem na nabídku a nejvíc se mi líbí tato https://www.orava.eu/cz/cs/horkovzdusna-friteza-s-objemem-42l-airy-2-b. Máte doma některá? Jak se vám v ní vaří? A opravdu je to vaření bez oleje?

Karla | 3.10.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fritéza bez oleje
Ahoj, horkovzdušná fritéza je super :) Já ji mám a jsem s ní teda spokojená fakt maximálně :) To vaření je úplně o něčem jiném :) A je to zdravější vaření.

Odpověď
Míša | 5.10.2022 04:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Fritéza bez oleje
Jaká značka by jste řekly, že je na tom nejlíp co se týče tady toho chytrého kuchyňského vybavení?

Odpověď
Alča | 31.10.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fritéza bez oleje
Já teda nevím, co přesně myslíš, ale já nedám dopustit na oravu. Ta je pro mě top značka, vše co od nich mám, tak jsem spokojená maximálně.

Odpověď
Simča | 5.11.2022 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukala jsem se, že Orava má v nabídce i domácí pekárnu. Tak jsem si říkala, že by to fajn vánoční dáreček. Máte doma někdo? Jak jste s ní spokojeny?

Odpověď
Fanny | 2.12.2022 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fritéza bez oleje
Jo, my tu pekárnu od Oravy máme a musím říct, že jsme nadšeni. Chleba je z í dokonalý, opravdu moc dobrá :) Z obchodu ani nekupujeme, tady si uděláme takový, na který máme chuť. Kmínový, škvarkový, cibulkový... prostě podle chuti.

Odpověď
Luciana | 18.12.2022 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ještě mi chyběl dárek pro naše. A začínala jsem být docela zoufalá, protože jsem nevěděla, co koupit. Ale díky moc za inspiraci, ta pekárna mě absolutně nadchla. Koupila jsem ji našich :)

Odpověď
Jana | 10.3.2023 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fritéza bez oleje
Tady ty horkovzdušné fritézy jsou pro mě celkem novinka. Před časem mi to ukazovala kamarádka, že si to koupila a dost mě to zaujalo. Snažím se teď vařit zdravě a říkala jsem si, že přesně něco takového by se mi doma hodilo. Koukala jsem, že těch horkovzdušných fritéz je na trhu opravdu plno. Třeba tady https://www.livli.cz/magazin/jak-vybrat-horkovzdusnou-fritezu/ mají dokonce i nějaké rady ohledně výběru. To by se někomu z vás možná mohlo taky hodit. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné