| Fritéza bez oleje - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, prosím o vaše zkušenosti. Pokukuju po horkuvzdušné fritéze... Koukala jsem na nabídku a nejvíc se mi líbí tato https://www.orava.eu/cz/cs/horkovzdusna-friteza-s-objemem-42l-airy-2-b. Máte doma některá? Jak se vám v ní vaří? A opravdu je to vaření bez oleje? Karla | 3.10.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fritéza bez olejeAhoj, horkovzdušná fritéza je super :) Já ji mám a jsem s ní teda spokojená fakt maximálně :) To vaření je úplně o něčem jiném :) A je to zdravější vaření. Odpověď Míša | 5.10.2022 04:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fritéza bez olejeJaká značka by jste řekly, že je na tom nejlíp co se týče tady toho chytrého kuchyňského vybavení? Odpověď Alča | 31.10.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fritéza bez olejeJá teda nevím, co přesně myslíš, ale já nedám dopustit na oravu. Ta je pro mě top značka, vše co od nich mám, tak jsem spokojená maximálně. Odpověď Simča | 5.11.2022 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fritéza bez olejeKoukala jsem se, že Orava má v nabídce i domácí pekárnu. Tak jsem si říkala, že by to fajn vánoční dáreček. Máte doma někdo? Jak jste s ní spokojeny? Odpověď Fanny | 2.12.2022 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fritéza bez olejeJo, my tu pekárnu od Oravy máme a musím říct, že jsme nadšeni. Chleba je z í dokonalý, opravdu moc dobrá :) Z obchodu ani nekupujeme, tady si uděláme takový, na který máme chuť. Kmínový, škvarkový, cibulkový... prostě podle chuti. Odpověď Luciana | 18.12.2022 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fritéza bez olejeJeště mi chyběl dárek pro naše. A začínala jsem být docela zoufalá, protože jsem nevěděla, co koupit. Ale díky moc za inspiraci, ta pekárna mě absolutně nadchla. Koupila jsem ji našich :) Odpověď Jana | 10.3.2023 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fritéza bez olejeTady ty horkovzdušné fritézy jsou pro mě celkem novinka. Před časem mi to ukazovala kamarádka, že si to koupila a dost mě to zaujalo. Snažím se teď vařit zdravě a říkala jsem si, že přesně něco takového by se mi doma hodilo. Koukala jsem, že těch horkovzdušných fritéz je na trhu opravdu plno. Třeba tady https://www.livli.cz/magazin/jak-vybrat-horkovzdusnou-fritezu/ mají dokonce i nějaké rady ohledně výběru. To by se někomu z vás možná mohlo taky hodit. :) Odpověď |