| Kolagen? - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Měla bych prosím dotaz a ráda bych vaši pomoc :) Uvažuju, že bych začala užívat kolagen. Jen nevím, jaký si mám koupit, protože na trhu jich je docela hodně. Na co se při výběru zaměřit?
Terka | 3.10.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen?Ahoj, já beru kolagen od https://www.orcacollagen.cz/ a musím říct, že jsem s ním spokojená fakt maximálně. Vybrala jsem si ho díky tomu, že je za studena hydrolyzovaný. Jako jeden z mála, snad jediný. K tomu obsahuje spoustu účinných látek a je to prášek, který je rozpustný vě vodě. Velmi mile mě přkvapila dobrá chuť :) No a taky je dobré, že se u nich můžeš registrovat a díky tomu máš skvělý výhody :) Díky členství mám nastavenou automatickou měsíční objednávku, která mi strhává rovnou z účtu peníze a já se nemusím o nic starat. O prázdninách jsem členství zrušila a teď si jej budu obnovovat.
Odpověď Tonicka | 4.10.2022 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen?Super, díky moc. To zní skvěle. Musím na ten orcacollagen mrknout :)
Odpověď Verča | 5.10.2022 06:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kolagen?Jestli ho chceš brát kvůli elasticitě pleti, tak na toto je lepší pořídit kvalitní sérum ;) Odpověď |