| Dekorace do interiéru - diskuze na toto téma |
Zdravím maminky, poradíte kde mají velký výběr dekorací do interiéru? Kde nakupujete dekorace Vy? Hana | 3.10.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dekorace do interiéruMrkněte na https://www.bakly.cz/dekorace Mají velký výběr a hlavně krásné kousky. Odpověď Pavla | 6.10.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dekorace do interiéruBakly je fakt skvělý obchod se vším do domácnosti. Vždycky čekám na výplatu a nějaký hezký kousek do bytu objednám :) Odpověď Radana | 9.10.2022 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dekorace do interiéruHolky, já mám z Bakly spoustu krásných věcí. Naposledy jsem si od nich objednávala ručníky a talíře - vše mají super. Odpověď Míla | 12.10.2022 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dekorace do interiéruHolky, díky za tip - na eshop taky mrknu. Zrovna se zařizujeme v novém bytě, tak se tip na eshop hodí. Odpověď Monika | 6.10.2022 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dekorace do interiéruZkuste se podívat na www.onglazz.cz. Je to opravdu tip na originální doplněk.
Odpověď Karlina | 9.10.2022 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dekorace do interiéruMoc hezká záležitost. Mám krásné fotky ze společné dovolené s přítelem. Určitě nějakou vyberu a nechám si takto zpracovat. Odpověď Deny | 14.10.2022 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dekorace do interiéruOnglazz nabízí dárkové poukazy, dám ho mamce k narozeninám, ať si desku sama navrhne.
Odpověď Julka | 23.10.2022 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dekorace do interiéruNápad s dárkovým poukazem se mi líbí. Určitě ho využiji při dárcích na vánoce. Odpověď Darina | 25.10.2022 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dekorace do interiéruVýborný tip, líbí se mi taky. Odpověď Zuzina | 20.10.2022 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dekorace do interiéruTaky si nechám udělat u nich společnou fotografii s přítelem. Doplním ji jeho oblíbením spotify. Odpověď Danuše | 8.10.2022 06:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dekorace do interiéruAhoj, záleží, co se ti líbí. Jestli moderna, nebo starožitnosti. Moderní věci nevím, kde se kupují, ale starožitnosti mají pěkné tady https://www.antikart.cz/ . Tam si kupuju dekorace já :-) . Mám různé obrazy, sošky, hodiny... Manžel si dělá srandu, že to tu bude brzy jako v muzeu a bude k nám vybírat vstupné :-D . Odpověď |