| Co si vzít na bolest hlavy? - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, po porodu mě sem tam přepadne bolest hlavy. Já to ale neznám, takže nevím, co s tím. Chemii nechci. Máte tip na přírodní produkt, který by mi mohl pomoci?
Nela | 10.11.2022 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si vzít na bolest hlavy?Ahoj, a kdy ta hlava bolí? před cyklem nebo je to různě? Může to být od páteře ale taky třeba PMS. Já převážně migrény mívám když mám 2-3 dny před menstruací. nemůže to být stejné? Objednala jsem si na to takové "vitamíny" přímo na tady ty problémy od herbanicum.cz Odpověď Paja | 15.11.2022 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co si vzít na bolest hlavy?taky beru hormony na PMS. už teda dlouhodobe. Ale taky nez jsem to zacala brat neskutecný hlavne migrény. k tomu nekdy nevolnost jako na zvraceni nechut k jidlu celkove bricho....bez ten prasku ani ranu :D jsou pro me droga vic nez kafe v tomhle :D Odpověď Pavla | 17.11.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si vzít na bolest hlavy?Holky ja ty herbanicum.cz muzu jen doporucit. Me je doporucila dlouholeta znama a fakt jsou peckovni. Pak jsem cetla nejake recenze tak jsem to riskla a objednala a nelituji. Nejsou moc znamé- teda ja o nich vubec nemela ani paru. Odpověď Kami | 20.11.2022 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co si vzít na bolest hlavy?Dobrý den, a kdy ta hlava bolí? A už mám menstruaci nebo kojís? Me se po porodu zhorsila hodne plet. Odpověď |