| Outdoorové oblečení - diskuze na toto téma |
Ahoj, nedostala bych tady doporučení na kvalitní dětské outdoorové oblečení? Berta | 8.10.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Outdoorové oblečeníPodívejte se na https://wwwpromaledobrodruhy.cz. Mají perfektní prodyšné oblečení, je teplé a přitom se v něm děti nepotí.
Odpověď Julie | 14.10.2022 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Outdoorové oblečeníZnám je, mají vše na jednom místě - oblečení, obuv, batohy, láhve, pláštěnky a doplňky. Líbí se mi jejich skvělý zákaznický servis až do 22 hodin večer. Poradili nám tak, aby oblečení v tomto podzimním a nadcházejícím zimním počasí skvěle fungovalo.
Odpověď Karlina | 18.10.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Outdoorové oblečeníTaky se mi moc tento web líbí, zjistila jsem, že mají prodejnu v Praze zajdu přímo tam. Syn potřebuje novou zimní bundu.
Odpověď Monika | 22.10.2022 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Outdoorové oblečeníNeznám je, nikdy jsem u nich nenakupovala, ale zaujalo mě, že mají kvalitní prodyšné oblečení, které vydrží dětem dvě sezony.
Odpověď Nikola | 2.11.2022 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Outdoorové oblečeníTo mají a pro ten náš nejmladší článek nakupuju rostoucí oblečení, tak jsem ráda, že díky paní prodavačce už vím po jaké velikosti mám sáhnout :) Odpověď Klára | 7.11.2022 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Outdoorové oblečeníU toho rostoucího oblečení je to prosím jak s velikostí? Odpověď Nikola | 6.12.2022 00:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Outdoorové oblečeníPokud si nejsi jistá velikostí, tak doporučuju navštívit tu jejich prodejnu nebo jim napsat a oni ti poradí :) Odpověď Týna | 18.12.2022 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Outdoorové oblečeníMůžu se zeptat jestli je nějaké podvlíkací prádlo i pro mimča, aby se mi v tom prcek moce nepotil? Odpověď Lada | 23.12.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Outdoorové oblečeníMaminky, chtěla bych se zeptat... venku už dost zima a ještě dost bude... Tak jsem se chtěla zeptat, jaké fusaky máte do kočárku? Aby dětem bylo teploučko? Odpověď Nina | 30.12.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Outdoorové oblečeníKdo má vymazlené fusaky do kočárku, tak je česká značka Little Angel. Máme od nich i dečky a kvalita je znát. Odpověď Lada | 30.1.2023 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Outdoorové oblečeníOoo, no tak tady ten jsem tam nemohla nechat! https://www.littleangel.cz/fusak-exclusive-prosev-mazlik-outlast-staroruzova-staroruzova/ Hlavně se mi líbí, že v létě poslouží i jako fusak, což využijeme, protože hodně výletujeme a stanujeme :) Odpověď |