| Doplňky pro ženy - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda užíváte nějaké přírodní doplňky, co jsou určeny výhradně pro ženy? Jde mi hlavně o takové, co mi udrží správný a pravidelný chod menstruace a hodí mě, tak říkajíc, do optimální pohody. Děkuji moc. Šárka | 6.10.2022 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky pro ženyAhoj, já mám hodně ráda tibetskou recepturu. Takže, když jsem tohle řešila, tak jsem hledala něco v tomto směru. A narazila jsem na tento produkt https://www.epam.eu/cs/epamy-50ml/83-epam-12-zensky. Zkusila jsem ho a maximálně mi vyhovuje musím teda říct. Je vyráběn v chráněné dílně, to se mi líbí moc. Jinak je to přírodní doplněk vyráběn podle tradičních tibetských receptur, ovšem z tuzemských ekvivalentů původních bylin. A musím říct, že mi vyhovuje moc. Tak se na něj mrkni, určitě budeš spokojená. Odpověď Nikola | 15.10.2022 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky pro ženyPo jak dlouhé době by mělo dojít ke zlepšení? Zrovna něco takového bych ocenila vzhledem k mému průběhu menstruace. Odpověď Šárka | 24.11.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky pro ženyPo třech měsících musím říct, že jsem na tom podstatně lépe. Jak co se týče průběhu, tak i po psychické stránce jsem taková víc v pohodě. Odpověď Nikola | 26.11.2022 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky pro ženyZa zkoušku nic nedám. Vzala jsem si i ty na tu imunitu, protože když už budu v tom, že chci tělu nějak pomoct, tak ať je to komplet :) Odpověď Danina | 21.10.2022 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky pro ženyJá objevila nápoj z čerstvé spiruliny https://www.spiralps.cz/ už dlouho tak na střídačku jím různé superpotraviny a teď jsem právě objevila že mají tuhle čerstvou spirulinu což je mnohem lepší než sušená. Takže ho piju každý den, má i moc dobrou chuť a žádný jiný vitamíny teď ani neužívám.
Odpověď Marta | 26.10.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky pro ženyTo vypadá podle složení fakt dobře, děkuju za radu. Jaký balení si objednáváš?
Odpověď Danina | 27.10.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky pro ženyJá si kupuju to balení 6x500 ml to mi přijde že se nejvíc vyplatí a nezbyde mi potom ani tolik odpadu.
Odpověď Marta | 29.10.2022 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky pro ženyTaky jsem si říkala že asi tohle, díky moc
Odpověď |