Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro manžela

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jtjPJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro manžela - diskuze na toto téma
Dobrý den,potřebovala bych poradit co koupit za dárek pro mého manžela.Můj muž totiž bude mít narozeniny a miluje různé auta na ovládání,letadla atd.Sice má málo času,ale když ho má tako chodí s naším synem pořád někam ven blbnout s takovýma autama.Chtěla bych mu něčím takovým udělat radost,ale vůbec tomu nerozumím.Poradíte mi někdo?

Romana | 10.10.2022 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro manžela
Můj manžel moc na podobné zážitky není a k narozeninám si objednal ochranná tvrzená skla iPhone 13 Pro Max od https://www.krytnamobil.cz/ochranne-tvrzene-sklo-na-iphone-13-pro-max/ která jsem mu teda zaplatila. Chtěl to, řekl si o to, tak to má mít. Já bych se v tom zase tak moc nerýpala. :) Jako taky jsem si říkala, že bych pro něj něco víc slavnostnějšího, ale to jsem mu vynahradila jinak. ;-)

Odpověď
Radka | 1.2.2023 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro manžela
Tyjo to není vůbec špatný tip. Manžel si právě nedávno taky koupil nový iPhone. Jen teda v jeho případě se jedná o iPhone 11 Pro Max - https://www.jabkolevne.cz/apple-iphone-11-pro-max/ Si tak říkám, že nějaký obal nebo ochranné sklo bych mu na to mohla koupit taky. Je mi úplně jasné, jak by bez toho ten telefon za pár měsíců vypadal. Díky za tip. :)

Odpověď
Irena | 17.10.2022 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro manžela
To je určitě super nápad mu koupit něco na dálkové ovládání.Já budu letos kupovat manželovi buď nějaké auto na ovládání nebo nějaké letadýlko či dron.Ještě pořádně nevím.Můj muž bude mít asi stejně zájmy jako ten můj.

Odpověď
Dana | 21.10.2022 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro manžela
Ahoj a už jsi pro manžela něco koupila?Já dám ráda na tvoje doporučení jelikož vůbec takovým věcem nerozumím.

Odpověď
Irena | 27.10.2022 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek pro manžela
Na netu jsem objevila super dron a tak jsem ho hned koupila https://www.rcobchod.cz/produkty/syma-x5uw-d-pro-50-minut-letu-P72502.html Hodně jsem o něm četla a myslím,že se bude chlapům určitě líbit.

Odpověď
Iveta | 29.11.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro manžela
Já jsem letos koupila manželovi na vánoce super rc model v rcobchod.Super specializovaný obchod.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné