Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Dárky na Vánoce

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  yRKt   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárky na Vánoce - diskuze na toto téma
Ahojte holky, tak co máte vybrané na Vánoce? Posílejte svoje dárky! Díky :)

Marina | 21.8.2018 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Já pořídila už letos ségře sadu clip in vlasů, a ještě uvažuju že jí koupím něco k tomu.Lidí v rodině přibývá a je třeba začít kupovat co nejdřív.Zachvíli září a do Vánoc to uteče,hrůza děs

Odpověď
Bohmová | 26.8.2018 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárky na Vánoce
Marino a kde jste je pořizovala?

Odpověď
Marina | 29.8.2018 01:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárky na Vánoce
Objednávala jsem tady https://www.hotstyle.cz/

Odpověď
Bohmová | 6.9.2018 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárky na Vánoce
A už odtud máte s vlasy zkušenost?

Odpověď
Marina | 11.9.2018 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárky na Vánoce
Jojo právěže mám zkušenost a jsou super!:))))))

Odpověď
Košová | 17.9.2018 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
I já objednávám clip in v eshopu Hotstyle.Líbí se mi jejich výběr,a s veškerými sadami které odtud mám jsem nejspokojenější,nedám na ně dopustit

Odpověď
Domča | 22.9.2018 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
@Košová): Jsou někde nějaké fotky po prodloužení vlásky odtud?

Odpověď
Košová | 25.9.2018 17:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Foto před prodlužkem a po mají například tady https://www.hotstyle.cz/fotografie-pred-a-po/

Odpověď
Sandra | 28.10.2018 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Nevíte jak je to v Hotstyle salonu když bych si chtěla nějaké clip in sady vybrat osobně? Musím mít předem objednáno?

Odpověď
Lucka | 8.11.2018 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky..v salonu Hotstyle jsem si jednu sadu clip in kupovala osobně, a bylo to bez předchozí objednávky,takže nemusí být předem objednáno

Odpověď
Sandra | 16.11.2018 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Super moc děkuji.Jsem ráda že si bucu moct clip in sadu nejprve osahat než koupím

Odpověď
Lucka | 20.11.2018 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárky na Vánoce
I já si myslím že je to super když je možnost vybrat osobně... teď už jen objednávám, protože tomu eshopu věřím.Zatím jsem s každou objednávkou od nich moc spokojená,na ty jejich slip in nedám dopustit!!!:)

Odpověď
Monika | 25.11.2018 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárky na Vánoce
Docházím do salonu Hotstyle pravidelně na prodlužování.Vždycky jsem se tu setkala s obrovskou ochotou a profesionalitou.S prodloužením tady jsem vždycky spokojená

Odpověď
Ilona | 18.11.2018 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Každému jsem letos koupila věcný hodnotnější dárek a k tomu každému čoko telegram s nějakým slovem, které nás spojuje :)

Odpověď
Alča | 1.12.2018 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čoko telegram ?? To je co jestli můžu vědět ? :)

Odpověď
Blanka | 19.12.2019 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Měla bych takový dotaz. Přes koho si necháváte dárky doručovat? Poštou nebo kurýrem? Já v poslední době volím spíš kurýra, protože je to rychlejší. Teď před Vánoci se mi například velmi osvědčila tato kurýrní služba Praha www.intimekuryr.cz/ protože ti mi vždy balíček doručili do druhého dne.

Odpověď
hanysek | 5.3.2020 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Můžu se zeptat, dáváte na Vánoce nějaká příníčka? Já například minulý rok poprvé zkoušela nějaká vyrábět a mělo to docela úspěch. Původně jsem je chtěla dělat vlastnoručně, nakonec jsem to ale udělala tak, že jsem si je navrhla na počítači a nechala vytisknout. O jejich tisk se mi postarala tato tiskárna Tábor: https://abctiskarna.cz/

Odpověď
Jana | 12.11.2020 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem s nákupem dárků začala až tento týden. Dlouho jsem totiž nevěděla, co komu koupit. Nakonec jsem objednala manželovi kvalitní pásek z internetového obchodu www.penezenkylp.cz . Manžel nosí každý den do práce oblek, takže si myslím, že to určitě využije.

Odpověď
Lenka | 29.11.2020 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na letošní Vánoce mám nakoupené téměř všechny dárky. Mým nejlepším úlovkem jsou chytré hodinky pro manžela: https://www.smartomat.cz/smartomat-squarz-8-pro-cerna/ . Už se nemůžu dočkat, až si je pod stromečkem rozbalí.

Odpověď
LeničkaMala | 9.7.2021 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Ahoj, já loni od manžela dostala opravdu zajímavý dárek. Předplatil mi totiž na celý minulý rok roční hlášení za odpady 2021: www.rocnihlaseni.cz/rocni-hlaseni-o-produkci-a-nakladani-s-odpady-dle-noveho-zakona-o-odpadech/ . Měla jsem obří radost, dost totiž hlídám, kolik odpadu produkujeme, takže mě velmi potěšilo, že to budu mít takto odborně zjištěné. Já bohužel moc neumím být takto kreativní...

Odpověď
Hana | 4.11.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky na Vánoce
Já jsem ráda, že se mi podařilo letos koupit s předstihem dárek na Vánoce pro manžela. S tím jsem totiž vždy měla největší problém mu něco vybrat. Vybrala jsem mu krásné chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-5-pro-stribrna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné