| Lepší erekce u chlapa - diskuze na toto téma |
Zdravím co máte tak vyzkoušeno na lepší erekci u chlapa? Potřeboval bych najít přípravek, který vážně funguje... Zuzana | 11.10.2022 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lepší erekce u chlapaAhoj já bych s tím také potřebovala pomoct.Mám staršího přítele a ten má už hodně velké problémy v sexu. Odpověď Petra | 18.10.2022 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lepší erekce u chlapaPřítel bude muset zajít k lékaři a ten to vyřeší.Na to ten lékař přeci je. Odpověď Zuzana | 26.10.2022 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lepší erekce u chlapaK lékaři přítele určitě nedonutím.Je to pro něj hodně citlivé téma. Odpověď Petra | 30.10.2022 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lepší erekce u chlapaZkus se mrknout na www.e-kondomy.cz a tam určitě přítel najde něco super na erekci.Je to velice dobrá stránka na takové věci. Odpověď Libor | 19.10.2022 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lepší erekce u chlapaTakže jste nějaké zkoušel a bez úspěchu? Z toho si nic nedělejte. Já jsem to měl taky tak úplně stejné... Pak jsem se o tom jednou zmínil před kamarádem a ten měl zkušenost s přípravkem na erekci, která je silný a dokáže zabrat opravdu rychle. Odpověď Tom | 23.10.2022 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lepší erekce u chlapaKterý přípravek na erekci je silný? Který dokáže rychle zabrat? Odpověď Libor | 27.10.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lepší erekce u chlapaHele jestli chcete teda poradit, tak já doporučím https://www.supererekce.cz/9-ardorin Ten u mě vždy dobře a rychle zafungoval bez nějakého velkého prodlení. Odpověď |