Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Rychlá půjčka: Michaela.rojickova55@gmail.com

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  hqUn   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rychlá půjčka: Michaela.rojickova55@gmail.com - diskuze na toto téma
Rychlá půjčka: Michaela.rojickova55@gmail.com Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na výši půjčky, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 1 až 30 závislosti na výši úvěru. I na vás provádět měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: Michaela.rojickova55@gmail.com Whatsapp>>>>>> +420604651865

BOUZEK MILAN | 25.11.2022 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ O MÉ NEÚSPĚŠNÉ PŮJČCE
Jmenuji se BOUZEK MILAN z Prahy, Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla schválena půjčka 3 500 000 Kč, nemohl jsem věř tomu, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 3 500 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu: tomasblahuta057@gmail.com

Odpověď
Jan Ihnatik | 18.11.2024 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka:
Potřebujete půjčku Osobní půjčky podnikatelské půjčky, hypoteční úvěr? Zemědělské a projektové financování, RYCHLÁ PŮJČKA, Potřebujete půjčku na splacení dluhu, práci na účtech nebo zahájení pěkného podnikání? ? Poskytujeme všechny typy úvěrů s 3% úrokem! kontaktní e-mail: ihjan51@gmail.com

Odpověď
Jan Ihnatik | 20.1.2025 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka: Michaela.rojickova55@gmail.com
Nabídka rychlé půjčky Dobrý den, kdokoli kdo potřebuje peníze v jakékoli situaci, napište mi prosím pro osobní potřebu. Poskytuji půjčky a investice pro všechny typy nabídek. Ve svých žádostech o úvěr uveďte přesnou částku, kterou byste chtěli, a datum, abych vám mohl poskytnout podmínky, výpočty amortizace, dokumenty, které je třeba předložit, abyste mohli využít mou nabídku. Můj nominální úrok je 3% ročně bez ohledu na výši, protože jako soukromá osoba nechci porušovat lichvářský zákon. Splácet můžete maximálně 6 až 15 let v závislosti na půjčené částce... Pokud chcete více informací, rychlá odpověď Email: ihjan51@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 28.11.2025 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
Jan Ihnatik | 20.1.2025 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka rychlé půjčky Dobrý den, kdokoli kdo potřebuje peníze v jakékoli situaci, napište mi prosím pro osobní potřebu. Poskytuji půjčky a investice pro všechny typy nabídek. Ve svých žádostech o úvěr uveďte přesnou částku, kterou byste chtěli, a datum, abych vám mohl poskytnout podmínky, výpočty amortizace, dokumenty, které je třeba předložit, abyste mohli využít mou nabídku. Můj nominální úrok je 3% ročně bez ohledu na výši, protože jako soukromá osoba nechci porušovat lichvářský zákon. Splácet můžete maximálně 6 až 15 let v závislosti na půjčené částce... Pokud chcete více informací, rychlá odpověď Email: ihjan51@gmail.com

Odpověď
smejkalova sona | 21.2.2025 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poctivá soukromá onlin
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
smejkalova sona | 21.2.2025 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poctivá soukromá onlin
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
smejkalova sona | 21.2.2025 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a rychlá půjčka a investice
Jmenuji se smejkalova sona z Prahy, Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla schválena půjčka 3 500 000 Kč, nemohl jsem věř tomu, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 3 500 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu:smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 28.11.2025 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
Lenka cechlovsky | 13.4.2026 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
URGENTNÍ PŮJČKA!!! URGENTNÍ PŮJČKA!!! URGENTNÍ PŮJČKA
Půjčka okamžitým převodem Máte zájem o výhodnou finanční půjčku, ale nevíte kam se obrátit, protože banka vaši žádost zamítla. Pak můžete využít této skvělé příležitosti a získat výhodnou finanční půjčku v rozmezí od 50 000 Kč do 50 000 000 Kč. Splatnost celé půjčky může být fixována až na 360 měsíců s možností předčasného splacení kdykoli a bez navýšení. Celá půjčka včetně výplaty finančních prostředků je vyřízena do 12 hodin od podpisu úvěrové smlouvy. e-mail: pujckauver01@gmail.com nebo whatsapp +420 737 587 191

Odpověď
smejkalova sona | 21.2.2025 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poctivá soukromá onlin
Rychlá a rychlá půjčka a investice Jmenuji se smejkalova sona z Prahy, Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla schválena půjčka 3 500 000 Kč, nemohl jsem věř tomu, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 3 500 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu:smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
smejkalova sona | 21.2.2025 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poctivá soukromá onlin
Rychlá půjčka:smejkalovasona743@gmail.com Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na výši půjčky, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 1 až 30 závislosti na výši úvěru. I na vás provádět měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
smejkalova sona | 21.2.2025 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a rychlá půjčka a investice
Rychlá půjčka:smejkalovasona743@gmail.com Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50 000 Kč do 25 000 000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 3% ročně v závislosti na výši půjčky, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 1 až 30 závislosti na výši úvěru. I na vás provádět měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
smejkalovasona | 8.3.2025 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MÁTE ZÁJEM O SOUKROMOU A NEBANKOVNÍ PŮJČKU
Na začátku nového roku 2025 vám nabízíme naše nabídky úvěrových služeb s roční sazbou 3 % a pohybující se od 5 000 do 1 000 000 000 EUR pro vaše projekty, aktivity a další nebo pro konkrétní účel. S námi nebudete muset platit: - Administrativní poplatky 0 € - Smluvní poplatky 0 € - Notářské poplatky 0 € - Poplatky za registraci souboru 0 € Zájemci nás prosím kontaktujte pro více informací na: E-mail:smejkalovasona743@gmail.com Kontakt: smejkalovasona743@gmail.com

Odpověď
Westlake Loans | 14.3.2025 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Good day , we are private lenders and We offer urgent personal/commercial loans at affordable rates, If you are interested in an urgent loan for any financial reason, do not hesitate to contact us at (Loanwestlake@gmail.com) for more information about this loan transaction. Sincerely, Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 13.9.2025 02:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 14.9.2025 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlá půjčka: Michaela.rojickova55@gmail.com
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 29.9.2025 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
Westlake Loans | 14.3.2025 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Good day , we are private lenders and We offer urgent personal/commercial loans at affordable rates, If you are interested in an urgent loan for any financial reason, do not hesitate to contact us at (Loanwestlake@gmail.com) for more information about this loan transaction. Sincerely, Loanwestlake@gmail.com telegram___https://t.me/loan59

Odpověď
Bishop Berry Smith | 26.3.2025 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, hledáte legitimního a důvěryhodného finančního věřitele? Potřebuješ půjčku? Potřebujete neodkladnou finanční pomoc? Potřebujete urgentní půjčku na splacení svého dluhu nebo potřebujete úvěr na zlepšení vlastního podnikání? Poskytujeme všechny druhy úvěrů s úrokovou sazbou 3% pro fyzické osoby a podniky za jasných a srozumitelných podmínek. Dodáváme jakékoli množství peněz do jakéhokoli místa určení, proto nás prosím kontaktujte ještě dnes, abyste získali okamžitý kredit. Pošlete nám e-mail na adresu: (bishopberrysmith@gmail.com)

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 20.8.2025 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJRYCHLEJŠÍ ONLINE PŮJČKA
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky se pohybují od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 31.8.2025 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 3.11.2025 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
Kenedy233 | 13.11.2025 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
crypto fraud recovery, crypto scam help, Infinite Digital Recovery legit, recover lost crypto investment
Rising Demand for Trusted Cryptocurrency Recovery Services in the United States [Infinite Digital Recovery] As cryptocurrency continues to gain mainstream adoption across the United States, cases of wallet breaches, exchange scams, and investment fraud have increased. In response, a new niche industry, Infinite Digital Recovery, has emerged to help victims trace and reclaim their stolen or lost funds. Among the firms often discussed within this space is Infinite Digital Recovery, a company that has attracted attention for its professional approach and positive client feedback about recovering their crypto. Professionalism and Transparency Infinite Digital Recovery is noted for its structured and transparent process when handling recovery inquiries. The company reportedly evaluates each case individually before proceeding, focusing on traceability, blockchain forensics, and communication. Clients have highlighted the firm’s emphasis on clarity and accountability, qualities that are es

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 19.8.2025 01:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJRYCHLEJŠÍ ONLINE PŮJČKA
Nabízíme rychlé a velmi seriózní finanční půjčky se 100% jistotou a naše půjčky se pohybují od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Pro více informací o půjčce mě kontaktujte emailem:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
Alexandra | 14.10.2025 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky
Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let maximálně s úrokovými sazbami 2% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě mailem: alexandra.1974@seznam.cz

Odpověď
Alexandra | 14.10.2025 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky
Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let maximálně s úrokovými sazbami 2% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě mailem: alexandra.1974@seznam.cz

Odpověď
Alexandra | 14.10.2025 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 15.10.2025 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka komukoliv v nouzi
Rychlá půjčka komukoliv v nouzi em jednotlivec, ktery nabizi penezni pujcku od 50000 do 50 000 000 Kc kazdemu, kdo potrebuje penize. Ozivte sve projekty po celem svete, zejmena ty, kterym banka odmita pujcit penize. Jsem tu, abych vam pomohl vyresit vase male problemy. Muzete me kontaktovat na mail:ovalcuhova@gmail.com nebo whatsapp: +420735578079

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 15.10.2025 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka komukoliv v nouzi em jednotlivec, ktery nabizi penezni pujcku od 50000 do 50 000 000 Kc kazdemu, kdo potrebuje penize. Ozivte sve projekty po celem svete, zejmena ty, kterym banka odmita pujcit penize. Jsem tu, abych vam pomohl vyresit vase male problemy. Muzete me kontaktovat na mail:ovalcuhova@gmail.com nebo whatsapp: +420735578079

Odpověď
Credito Finance | 15.10.2025 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabidka pujcek mezi jednotlivci
Nabídka půjček mezi jednotlivci Jsem jednotlivec, který nabízí peněžní půjčku od 50000 do 10 000 000 Kč každému, kdo potřebuje peníze. Oživte své projekty po celém světě, zejména ty, kterým banka odmítá půjčit peníze. Jsem tu, abych vám pomohl vyřešit vaše malé problémy. Můžete mě kontaktovat na mail:creditofinance@seznam.cz

Odpověď
Jeanney | 15.10.2025 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jedinci dobrého charakteru
Jedinci dobrého charakteru Dobrý den, abychom vám pomohli překonat různé finanční starosti a mohli bez problémů čelit svým budoucím cílům, předkládám nabídku půjčky všem lidem, kteří jsou v nesnázích nebo si přejí pomoci vyřešit některé ze svých finančních problémů nebo vytvořit společnost, nabízíme půjčky v rozmezí od 50 000 do 70 500 000 Kč v závislosti na délce splácení. Naše roční míra úhrady je 3 %. Kontaktujte nás prosím e-mailem, pokud máte zájem o mou nabídku půjčky. E-mail: jeanney@email.cz

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 15.10.2025 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Alexandra | 15.10.2025 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 15.10.2025 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
Alexandra Tinkova | 17.10.2025 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky

Odpověď
Alexandra Tinkova | 17.10.2025 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 17.10.2025 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 17.10.2025 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Jeanney | 17.10.2025 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jedinci dobrého charakteru Dobrý den, abychom vám pomohli překonat různé finanční starosti a mohli bez problémů čelit svým budoucím cílům, předkládám nabídku půjčky všem lidem, kteří jsou v nesnázích nebo si přejí pomoci vyřešit některé ze svých finančních problémů nebo vytvořit společnost, nabízíme půjčky v rozmezí od 50 000 do 70 500 000 Kč v závislosti na délce splácení. Naše roční míra úhrady je 3 %. Kontaktujte nás prosím e-mailem, pokud máte zájem o mou nabídku půjčky. E-mail: jeanney@email.cz

Odpověď
Jeanney | 17.10.2025 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 17.10.2025 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Credito Finance | 17.10.2025 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjček mezi jednotlivci Jsem jednotlivec, který nabízí peněžní půjčku od 50000 do 10 000 000 Kč každému, kdo potřebuje peníze. Oživte své projekty po celém světě, zejména ty, kterým banka odmítá půjčit peníze. Jsem tu, abych vám pomohl vyřešit vaše malé problémy. Můžete mě kontaktovat na mail:creditofinance@seznam.cz

Odpověď
Credito Finance | 17.10.2025 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Credito Finance | 17.10.2025 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Alexandra Tinkova | 26.10.2025 07:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky na oslavy konce roku
Seriózní nabídka půjčky na oslavy konce roku Dobrý den, abych vám pomohla překonat různé finanční starosti spojené s oslavami konce roku a pro vaše budoucí cíle, nabízím půjčku lidem v obtížné situaci nebo těm, kteří by jim chtěli pomoci vyřešit některé z jejich finančních problémů či začít podnikat. Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč s dobou splácení od 1 do 70 let s maximální úrokovou sazbou 2 %. Pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte emailem: alexandra.1974@seznam.cz

Odpověď
Alexandra Tinkova | 29.10.2025 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky na oslavy konce roku
Seriózní nabídka půjčky na oslavy konce roku Dobrý den, abych vám pomohla překonat různé finanční starosti spojené s oslavami konce roku a pro vaše budoucí cíle, nabízím půjčku lidem v obtížné situaci nebo těm, kteří by jim chtěli pomoci vyřešit některé z jejich finančních problémů či začít podnikat. Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč s dobou splácení od 1 do 70 let s maximální úrokovou sazbou 2 %. Pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte emailem: alexandra.1974@seznam.cz

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 29.10.2025 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 1.11.2025 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 11.11.2025 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
OLGA VALCUHOVA | 11.11.2025 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
FILIP HORÁK | 28.11.2025 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
VODIČKA STANISLAV | 29.11.2025 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá půjčka se 100% zárukou
Nabídka rychlé půjčky od 20 000 Kč do 35 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 % Poskytujeme půjčky jednotlivcům i firmám. Půjčky na: Splácení dluhů. Investiční úvěr. Zahájení podnikání. Rozšíření podnikání. Koupě domu. Půjčky na auto. Studentské půjčky a úvěry - hypotéky a další. Můžeme vám nabídnout financování bez prodlení. S pomocí této půjčky na konci roku budete moci dobře oslavit Vánoce a novoroční večírek a také nabídnout hezké dárky své rodině a sousedům. Pro více informací kontaktujte email: vodickastanislav39@gmail.com

Odpověď
STEPHEN S.POLOZ | 4.1.2026 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, máte finanční potíže? Máte potíže se získáním úvěrového kapitálu od místních bank a dalších finančních institucí? Nabízím nízkoúročené půjčky, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů, bez výjimky. Mohu poskytnout osobní půjčky, konsolidační půjčky, rizikový kapitál, podnikatelské půjčky, půjčky na bydlení nebo půjčky na pokrytí osobních nebo rodinných výdajů – ať už potřebujete cokoli. Mohu vám pomoci s částkami od 2 000 do 5 000 000 EUR, to vše s velmi nízkou úrokovou sazbou 2 %. Tuto půjčku můžete získat na vaše krátkodobé i dlouhodobé projekty. Stephens.polez10@gmail.com WhatsApp: +385 91 582 3800 Viber: +385 91 5283 948

Odpověď
STEPHEN S.POLOZ | 4.1.2026 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ A SPOLEHLIVÁ PŮJČKA DO 24 HODIN
Dobrý den, máte finanční potíže? Máte potíže se získáním úvěrového kapitálu od místních bank a dalších finančních institucí? Nabízím nízkoúročené půjčky, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů, bez výjimky. Mohu poskytnout osobní půjčky, konsolidační půjčky, rizikový kapitál, podnikatelské půjčky, půjčky na bydlení nebo půjčky na pokrytí osobních nebo rodinných výdajů – ať už potřebujete cokoli. Mohu vám pomoci s částkami od 2 000 do 5 000 000 EUR, to vše s velmi nízkou úrokovou sazbou 2 %. Tuto půjčku můžete získat na vaše krátkodobé i dlouhodobé projekty. Stephens.polez10@gmail.com WhatsApp: +385 91 582 3800 Viber: +385 91 5283 948

Odpověď
FILIP HORÁK | 18.1.2026 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Wilfred Mindi | 22.1.2026 01:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ A SPOLEHLIVÁ NABÍDKA PŮJČKY
Poskytujeme rychlé a spolehlivé půjčky ve všech odvětvích podnikání. Nabízíme půjčky od 60 000 Kč do 100 000 000 Kč s konkurenceschopnou úrokovou sazbou 2 %. Pro rychlou odpověď nám napište přímo na: contactesmbank@gmail.com Kontaktujte nás nyní s jakýmikoli finančními potřebami a uveďte požadovanou částku a dobu splácení. Děkujeme a přejeme hezký den!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné