| Krmivo pro pejsky - kde objednat? - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte tip na spolehlivý eshop, kde mají dobré krmivo pro pejsky? Zita | 18.10.2022 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krmivo pro pejsky - kde objednat?My jsme toho teda už vyzkoušeli nespočet, s různýma výsledkama. A za mě je teda nejlepší krmivo obecně na www.marppetfood.cz. V porovnání s ostatními je to opravdu prvotřídně kvalitní produkt. I hafanům velice chutná. Odpověď Marta | 18.10.2022 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Krmivo pro pejsky - kde objednat?Já ráda nakupuju na eshopu marppetfood.cz. Mají opravdu kvalitní krmivo. Jde o rodinnou firmu, která má na prvním místě kvalitu produktů. Odpověď Monika | 23.10.2022 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Krmivo pro pejsky - kde objednat?Holky, já taky kupuju granule na marppetfood.cz, jak píše Marta - granule mají fakt výborné a přitom funkční složení. Navíc našim psům granule od Marp chutnají. Odpověď Luiza | 24.10.2022 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Krmivo pro pejsky - kde objednat?Moc děkuji za komentáře, jen se mi potvrdilo, že značka Marp má opravdu dobré krmivo. Odpověď |