Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Dárečky k vánocům

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  uUan   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárečky k vánocům - diskuze na toto téma
Ahoj holky, tak co, už se cgystáte na vánoce? Já bych potřebovala poradit. Chtěla bych udělat babičce nějaký fajn zdravý balíček. Určitě něco na imunitu, srdíčko, zažívání a podobně. Máte tip na kvalitní produkty?

Nikča | 29.10.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Já budu ráda za tipy co vybrat pro rodinu, jestli máte tip kam nejradši chodíte nakupovat v rámci Prahy, budu ráda :)

Odpověď
Šárka | 30.10.2022 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Podle mě je nejlepší jít prostě do nákupního centra a všechno si projít, určitě vám něco padne do oka, co by vás jinak ani nenapadlo. Já to mám nejradši v https://www.galerieharfa.cz ve Vysočanech.

Odpověď
Nelka | 31.10.2022 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárečky k vánocům
Taky radši zajdu do obchodů a vybírám přímo podle toho co mě zaujme :)

Odpověď
Aneta L. | 19.11.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Já jsem sestře koupila pod stromeček tenhle doplněk stravy https://www.pilulka.cz/movit-mega-detox-ostropestrec-kurkumin-forte-60-kapsli na detoxikaci. Mám s ním moc dobrou zkušenost, obsahuje rostlinné extrakty takže se výborně vstřebává.

Odpověď
Mirka | 20.11.2022 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chtěla jsem nějaký takový doplněk stravy koupit mamce takže děkuju za doporučení, hned objednávám.

Odpověď
Lenana | 24.11.2022 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Já už mám skoro všechny dárky koupený, letos jsem to nenechávala na poslední chvíli takže jsem na sebe pyšná :D teď už jenom vybírám takový drobnosti co kde zahlídnu :)

Odpověď
Marika | 25.11.2022 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co jsi kupovala ať načerpám trochu inspiraci, případně budu ráda za tipy kam ráda chodíš jestli jsi z Prahy a okolí :-)

Odpověď
Lenana | 26.11.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárečky k vánocům
Nějaký oblečení, šperky, kosmetiku… tak různě podle toho co vím že má kdo rád :)

Odpověď
Marika | 27.11.2022 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárečky k vánocům
A kde jsi to sehnala, v kamenných obchodech nebo jsi objednávala? Kdyžtak sdílej :-)

Odpověď
Lenana | 28.11.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárečky k vánocům
Většinu jsem vybrala v galerii Harfa ve Vysočanech, tam se mi vždycky moc dobře nakupuje a takhle před Vánocema je tam ta nej atmosféra :)

Odpověď
Marika | 30.11.2022 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Dárečky k vánocům
Super zajedu se tam podívat, koukám že tam mají o víkendech vánoční dílničky pro děti to se mi moc líbí, asi tam vyrazíme všichni :-)

Odpověď
Máša | 26.11.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Já si kupuju ENERGYflex collagen, je to kvalitní doplněk, který je dobrý na klouby, pleť, vlasy, nehty a imunitu. Dobře se oproti jiným kolagenům vstřebává.

Odpověď
Majka | 27.11.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukám na to a líbí se mi složení, to bych mohla koupit našim k Vánocům to by fakt potřebovali, díky za tip :)

Odpověď
Máša | 28.11.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárečky k vánocům
Není zač, já ho teď taky objednala mamce kvůli kyčlím, protože už ho mám vyzkoušený a fakt se osvědčil.

Odpověď
Šárka | 7.12.2022 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Moje dcera si už hrozně dlouho přeje na Vánoce chytré hodinky. Já jsem jí to dlouho rozmlouvala, ale nakonec jsem našla hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-wristcandy-3-stribrna/ Ty jsou za přijatelnou cenu a mají opravdu dost funkcí. Mám je už pro ni doma pod stromeček nachystané, ale taky zvažuji, že bych si je koupila i pro sebe.

Odpověď
Taňa | 17.12.2022 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárečky k vánocům
Já jsem koupila sestře a její rodině kořenový kobereček rootyrug.cz je to pomůcka pro celkou rodinu, která nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tak pomáhá posilovat svaly na nohou, které normálně nepoužíváme a řeší tak ploché nohy, vbočený palec, špatné držení těla, zlepšuje prokrovování atd.

Odpověď
Dita | 18.12.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No teda to je dobrá věc ten kobereček, to se mi fakt líbí, díky :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné