Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Erotické pomůcka

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  bpSFO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Erotické pomůcka - diskuze na toto téma
Ahojky, mám nápad pořídit pro přítele a pro mě samozřejmě nějakou erotickou hračku na vánoce... Dávali jste svým partnerům něco takového jako vánoční dárek? a jestli ano, tak co?

Eva | 21.10.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotické pomůcka
Tak to si nedokážu představit co by na to můj přítel řekl teda :-D

Odpověď
Olga | 22.10.2022 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotické pomůcka
To je dobrý nápad, takové nažhavení na to co příjde večer že jo :-) To zní dost dobře.. Teďka jsem koukala že existují nějaké i vibrátory pro páry,, tak to bych tam na vyzkoušení mohla dát taky že jo …

Odpověď
Iva | 23.10.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Erotické pomůcka
To je dobrý nápad, takové nažhavení na to co příjde večer že jo :-) To zní dost dobře.. Tedka jsem koukala že existují nějaké i vibrátory pro páry,, tak to bych tam na vyzkoušení mohla dát taky že jo …

Odpověď
Olga | 24.10.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Erotické pomůcka
No jasně, jen nech mluvit svoji fantazii… já jsem kupovala e eshopu https://e-kondomy.cz/doporucujeme/darky-pro-oba a je tam třeba sekce dárky pro páry tak třeba tam načerpáš nějakou inspiraci :-)

Odpověď
Iva | 25.10.2022 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Erotické pomůcka
JJJ, to je super, moc díky za nápad. Ty na e-kondomy určitě kouknu :-)

Odpověď
Romana | 25.10.2022 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotické pomůcka
My jsme v tomhle ohledu s partnerem docela otevření, ale zase všeho s mírou. Doma máme ale za těch deset let vztahu poměrně slušnou nabídku hraček. A občas chodíme taky k https://www.coccinelle-erotic-tantra-massage.cz/ kde nás baví tantra masáže nebo taky erotické masáže pro páry. To si vždycky hrozně užijeme a baví nás to. A pak se většinou doma na sebe ještě vrhneme a celé to doděláme. :)

Odpověď
Jan | 31.12.2023 03:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Erotické pomůcka
Ty tantra masáže jsou super, že? Také na to občas s partnerkou chodíme. Ten salon, který zmiňujete bohužel neznám, ale mrknu na to. My jsme vždycky šli sem - https://www.redmassage.cz/ a musím říct, že skvělá zkušenost. Ani jednou se nestalo, že bychom odtud odcházeli zklamaní. I když to snad ani nejde. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné