| Neplodnost - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, nemáte zkušenosti s léčbou neplodnosti na klinice IVF zlín, byla mi doporučená, tak se chci ujistit že se svěříme s manželem do dobrých rukou :-) Lucka | 21.10.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | NeplodnostUrčitě tuhle kliniku mohu vřele doporučit! Mám díky nim dítě a jsem nejšťastnější :-) Navíc jsem ted slyšela že tam mají věrnostní program který může zvýšit tvoji šanci na otěhotnění! Což je bezva:-) Odpověď Aneta | 22.10.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NeplodnostTak super, to ti přeju :-) Ten program mě zaujal… co je to za program? Odpověď Lucka | 23.10.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NeplodnostKdyž se ti nepovede po prvním cyklu léčby a rozhodneš se podstoupit i druhý tak ti nabídnou zdarma metodu Embryoglue a když se nepovede ani po druhém cyklu tak máš metodu embryoglue zase zdarma a nebo si můžeš zvolit dle vlastních referencí :-) a to se vyplatí :-) Víc informací se dozvíš na jejich webu https://www.ivf-zlin.cz/ :-) Odpověď Aneta | 24.10.2022 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: NeplodnostMockrát ti děkuju za informace určo na tu Ivf Zlín kliniku kouknu :-) Mockrát ti ještě jednou děkuju :-) Odpověď Lucka | 25.10.2022 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: NeplodnostNení vůbec zač, hlavně ať se zadaří :-) Odpověď |