Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Změna životního stylu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  xdaMf   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Změna životního stylu - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Tak, holky... blíží se vánoce a já prostě vím, že po nich se prostě zase neunesu. Letos se chci připravit a zkusit zdravý životní styl. Abych byla nastavená trochu jinak, než na přejídání. Máte prosím tip, co by mi s touto změnou mohlo pomoct?

Sandra | 24.10.2022 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
To jsme na tom stejně a taky vždycky po Vánocích držím dietu, abych dala dolů to, co naberu a vždycky se mi to podařilo dát celkem rychle dolů. Stačí mi na to měsíc a mám ty 3-4 kila dole. Co je super, tak je tady tato dieta www.ketodiet.cz s tou to jde velmi snadno.

Odpověď
Dana | 3.11.2022 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Změna životního stylu
Tak to je super... a jaká jsou tam jídla prosím tě? Jako zajímá mě, jak chutnají? Nebo, zda ti vlastně chutnají? Já mám strach, aby mi to složení jídel vyhovovalo... Protože jak mi jídla nechutnají, tak prostě úspěch je ztracen :(

Odpověď
Sandra | 27.11.2022 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Změna životního stylu
Toto je druhá dieta kterou jsem vyzkoušela, na první jsem bohužel nevydržela právě z toho důvodu, že mi nechutnala jídla, ale u ketodiety jsou podstatně jiné ty chutě. Nemám problém je sníst, na jídlo se těším, což jsem u předchozí diety říci nemohla.

Odpověď
Kamila | 26.11.2022 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
A co něco s kolagenem na klouby, máte něco vyzkoušenýho co byste doporučili?

Odpověď
Tanna | 27.11.2022 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky bych potřebovala nějaký kvalitní doplněk tak jestli se vám nějaký osvědčil budu ráda za zkušenost

Odpověď
lentilka007 | 28.11.2022 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za sebe můžu doporučit ENERGYflex collagen, je to kvalitní doplněk, který se dobře vstřebává protože se mění na tekutý kolagen. Je dobrý nejen na klouby ale i na pleť, vlasy, nehty a imunitu

Odpověď
Kamila | 29.11.2022 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Změna životního stylu
Vypadá to podle toho co čtu fakt dobře takže ho vyzkouším, děkuju za radu.

Odpověď
Michaela | 24.2.2023 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
Chtěla bych teď po zimě zkusit něco na detoxikaci organismu, máte tipy?

Odpověď
Verča | 27.2.2023 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
Já bych doporučila Mega detox, obsahuje přírodní extrakty a opravdu se mi osvědčil. Nechávám tady odkaz https://www.drmax.cz/movit-energy-mega-detox-ostropestrec-kurkumin-forte-60-kapsli detox

Odpověď
Janik | 28.2.2023 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju za super tip, hned jsem si ho objednala protože jsem zrovna nějaký detox chtěla zkusit :-)

Odpověď
Dominika | 14.12.2023 05:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
Ahoj, je to všechno jenom v hlavě. O tom, aby si člověk srovnal priority. Co je pro tebe přednější? Aby si snědla chlebíčky, cukroví a kde co, nebo aby ses po Novém roce nebála stoupnout na váhu? Vyber si cestu a za tou si jdi :-) . Mně v tomto uvědomnění hodně pomohla audiokniha Jídlo a proměna https://www.progresguru.cz/audioknihy/jidlo-a-promena-eve-jackson . Stihneš si ji poslechnout ještě před Vánoci :-) .

Odpověď
Jana | 4.5.2024 09:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
Dřív jsem bývala opravdu hodně lenivá. Nic mě nebavilo a to hlavně ani nějaké pravidelné sportování. hodně mi pomohlo, když jsem si pořídila chytré hodinky. Konkrétně model https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-reminkem/ , díky kterému jsem začala konečně pravidelně sportovat.

Odpověď
Galetta | 6.3.2025 08:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Změna životního stylu
U mě s tou změnou životního stylu hodně souvisel jídelníček, ale taky způsob jezení a nějaké zvyky. Byla jsem zvyklá jíst v poklusu, večer u televize v obýváku. Prostě to nemělo žádnou úroveň. A navíc jsem byla schopná jít si večer v jedenáct dělat vajíčka. No, hodně mi pomohlo to, že jsem si na https://www.livli.cz/kategorie/jidelni-stoly-649 koupila jídelní stůl. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné