| Superpotraviny - diskuze na toto téma |
Ahoj, jaké super potraviny pravidelně konzumujete? Budu ráda za všechny doporučení a zkušenosti, díky moc :-)
AdrianaN | 22.10.2022 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Superpotraviny ahoj, pro me jsou zakladnimi potravinovymi doplnky pivovarske kvasnice...uzivala jsem je behem tehotenstvi, po porodu, na jare proti klistatum, na podzim na imunitu...kupuju pangamin, v saccich a dal volim kokretni produkt podle toho, co zrovna resim Odpověď Majka | 26.10.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Superpotraviny Taky budu ráda za tipy, nechci si kupovat umělé vitamíny a tak jsem si řekla že začnu s přírodními doplňky
Odpověď Ninka | 27.10.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Superpotraviny Já si kupuju nápoj z čerstvé spiruliny. Prodávají ho tady https://www.spiralps.cz/ a je hrozně dobrej takže si ho každý den s chutí dám. Když jsem zkoušela nějaký vitamíny v tabletkách tak jsem pořád zapomínala a stejně jsem z toho neměla dobrý pocit a tohle je super :)
Odpověď Majka | 29.10.2022 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Superpotraviny To vypadá fakt dobře, já vídám sušenou spirulinu ale nevěděla jsem, že jde sehnat i čerstvá..
Odpověď Ninka | 29.10.2022 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Superpotraviny Jojo to je právě novinka, nikdy jinde to ani nemají. A je to mnohem lepší, protože z té sušené tělo moc nezíská. Navíc ten nápoj fakt dobře chutná, moje dcera ho má taky hrozně ráda. Objednávám si pravidelně to balení 6x500 ml to se nejvíc vyplatí a nemám potom tolik lahví do plastu.
Odpověď |