| Drobnosti pro děti na Vánoce - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, potřebovala bych poradit. Mám dvě děti, pro které už hlavní dárek na Vánoce mám, ale chtěla bych jim nakoupit ještě nějaké drobnosti, aby tam toho měly víc, ale vůbec nevím co pokoupit. Nemáte tipy na nějaké malé, ale vděčné dárečky? :) Bára | 25.10.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Drobnosti pro děti na VánoceJá třeba dětem dělám i balíčky a zrovna letos se jim chystám udělat balíčky čajovými medvídky a ty se jim chytám dát i do balíčku na mikuláše :-). Odpověď Bartaková | 29.10.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Drobnosti pro děti na VánoceAhojky Báro, můžeš mi napsat co jsou ty čajový medvídci? To vůbec neznám :-o Odpověď Bára | 1.11.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Drobnosti pro děti na VánoceJsou to medvídci, které zaliješ horkou vodou a z nich se ti udělá čajový nápoj. Naše děti ho zbožňují, takže jim koupím tento balíček https://www.lipoo.cz/vanocni-a-mikulasska-edice/akcni-vanocni-balicek-cajovych-medvidku/ a tak stejně udělám i menší balíček na Mikuláše :-p. Odpověď Bartáková | 3.11.2022 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Drobnosti pro děti na VánoceTak to vypadá moc dobře, tento nápad se mi líbí, zkusím asi taky koupit nějaké příchutě na zkoušku a pokud by dětem nápoje chutnaly, tak bych jim taky do balíčku přihodila. Děkuji za dobrý typ :-)! Odpověď |