Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Jakou proteinovou dietu?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  cfNKJ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jakou proteinovou dietu? - diskuze na toto téma
Ahoj holky, uvažuju, že si koupím proteinovou dietu. Nebo teda spíš jinak, chci si koupit proteinovou dietu. Ale... Teď stojím před rozhodnutím, jakou... Na trhu jich je fakt hodně a já jsem z toho docela zmatená. Tak budu ráda za doporučení, radu nebo info :) Děkuji :)

Natali | 31.10.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou proteinovou dietu?
Z vlastní zkušenosti doporučuju ketofit dietu. Já jsem si ji vybrala kvůli tomu, že v porovnání s ostatními má nejnižší obsah sacharidů, takže mi váha letěla hezky dolů a chuťově jsou ta jídla super :).

Odpověď
Laura | 5.11.2022 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou proteinovou dietu?
Po novém roce se do ní chci taky pustit a to rovnou tady do toho programu https://www.ketofit.cz/plan-maxi

Odpověď
Linda | 4.12.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jakou proteinovou dietu?
Jak dlouho se dá taková dieta držet a neměla si na ní hlad?

Odpověď
Laura | 5.12.2022 04:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jakou proteinovou dietu?
Držela jsem ji dva měsíce a některá jídlo si od nich objednávám do teď, protože ne vždy si stihnu uvařit, tak abych doma měla něco výživného a na rychlou přípravu.

Odpověď
Radka | 20.12.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou proteinovou dietu?
Využila jsem tady té jejich akce a objednala jsem si zásobu na leden, abych mohla od 1. začít :). Začínáte taky někdo po novém roce?

Odpověď
Miška | 25.12.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jakou proteinovou dietu?
Já jsem si říkala, že by bylo dobrí něco se sebou dělat po těch svátcích. Na sport moc nejsem, ale s tou váhou něco udělat musím. A právě jsem si říkala, že bych taky zkusia tu ketofit dietu.

Odpověď
Nika | 5.2.2023 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jakou proteinovou dietu?
Jsou hodně velké rozdíly mezi všemi tady těmi dietami?

Odpověď
Miška | 26.2.2023 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jakou proteinovou dietu?
Jsou mezi nimi rozdíly a to ať už v chuti, tak i ve složení, protože ketofit dieta má třeba nejnižší obsah sacharidů, takže tam bude rychlejší úbytek na váze než u ostatních.

Odpověď
Tereza | 17.2.2026 03:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou proteinovou dietu?
Rozhodla jsem se zhubnout a pravidelně sportovat, a proto jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-slim-zlata-s-kovovym-reminkem/ Hned mě nadchlo, že nabízejí více než 100 sportovních režimů. Mohu si vybrat každodenní cvičení, běh nebo intervalový trénink podle toho, jak se cítím. Všechna data o tepové frekvenci, ušlých krocích a spálených kaloriích se synchronizují do aplikace v telefonu, kde je mám přehledně pohromadě. AI funkce pak analyzuje moje výsledky a dává mi doporučení, jak si trénink upravit, abych dosáhla lepších výsledků. Díky tomu jsem si lépe naplánovala pohyb i odpočinek a během několika týdnů jsem viděla pokroky ve váze i kondici. Hodinky mi pomáhají zůstat motivovaná každý den.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné