| Jakou proteinovou dietu? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, uvažuju, že si koupím proteinovou dietu. Nebo teda spíš jinak, chci si koupit proteinovou dietu. Ale... Teď stojím před rozhodnutím, jakou... Na trhu jich je fakt hodně a já jsem z toho docela zmatená. Tak budu ráda za doporučení, radu nebo info :) Děkuji :) Natali | 31.10.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jakou proteinovou dietu?Z vlastní zkušenosti doporučuju ketofit dietu. Já jsem si ji vybrala kvůli tomu, že v porovnání s ostatními má nejnižší obsah sacharidů, takže mi váha letěla hezky dolů a chuťově jsou ta jídla super :). Odpověď Laura | 5.11.2022 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jakou proteinovou dietu?Po novém roce se do ní chci taky pustit a to rovnou tady do toho programu https://www.ketofit.cz/plan-maxi Odpověď Linda | 4.12.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jakou proteinovou dietu?Jak dlouho se dá taková dieta držet a neměla si na ní hlad? Odpověď Laura | 5.12.2022 04:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jakou proteinovou dietu?Držela jsem ji dva měsíce a některá jídlo si od nich objednávám do teď, protože ne vždy si stihnu uvařit, tak abych doma měla něco výživného a na rychlou přípravu. Odpověď Radka | 20.12.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jakou proteinovou dietu?Využila jsem tady té jejich akce a objednala jsem si zásobu na leden, abych mohla od 1. začít :). Začínáte taky někdo po novém roce? Odpověď Miška | 25.12.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jakou proteinovou dietu?Já jsem si říkala, že by bylo dobrí něco se sebou dělat po těch svátcích. Na sport moc nejsem, ale s tou váhou něco udělat musím. A právě jsem si říkala, že bych taky zkusia tu ketofit dietu. Odpověď Nika | 5.2.2023 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jakou proteinovou dietu?Jsou hodně velké rozdíly mezi všemi tady těmi dietami? Odpověď Miška | 26.2.2023 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jakou proteinovou dietu?Jsou mezi nimi rozdíly a to ať už v chuti, tak i ve složení, protože ketofit dieta má třeba nejnižší obsah sacharidů, takže tam bude rychlejší úbytek na váze než u ostatních. Odpověď Tereza | 17.2.2026 03:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jakou proteinovou dietu?Rozhodla jsem se zhubnout a pravidelně sportovat, a proto jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-slim-zlata-s-kovovym-reminkem/ Hned mě nadchlo, že nabízejí více než 100 sportovních režimů. Mohu si vybrat každodenní cvičení, běh nebo intervalový trénink podle toho, jak se cítím. Všechna data o tepové frekvenci, ušlých krocích a spálených kaloriích se synchronizují do aplikace v telefonu, kde je mám přehledně pohromadě. AI funkce pak analyzuje moje výsledky a dává mi doporučení, jak si trénink upravit, abych dosáhla lepších výsledků. Díky tomu jsem si lépe naplánovala pohyb i odpočinek a během několika týdnů jsem viděla pokroky ve váze i kondici. Hodinky mi pomáhají zůstat motivovaná každý den. Odpověď |