| Jak hubnete? - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, koukala jsem se na proteinové diety. Jako tyyy jo, je jejich faaakt hodně. No, musím říct, že nejvíc mě zaujala dieta ketofit.cz. Máte s ní prosím zkušenost? Natali | 31.10.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Už jsem tu právě někde psala, že jsem ji držela a hezky jsem na ní zhubla :). Kolik chceš dát dolů kilo? Odpověď Kasparova | 2.11.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Ahoj já bych se na diety vykašlala. Důležitý je se hýbat a nesedět na zadku.Přemýšlím nad zone4you v Brně, máte zkušenost? Odpověď Katka | 5.11.2022 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Na jak dlouho tady ty diety jsou? Respektive za jak dlouho tak můžu dát dolů 10 kilo? Odpověď Natali | 17.11.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak hubnete?No záleží na tom kolik chceš zhubnout. Deset kilo dáš dolů v pohodě ani ne za 2 měsíce bych řekla :) Odpověď Monika | 27.11.2022 23:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Zkus ketonovou dietu od ketodiet.cz já ji měla a opravdu jsem zhubla :-) Mám z ní dobré zkušenosti tak doporučuju dál :-) Odpověď Nikola | 4.12.2022 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Co ketofit dieta? Jsou tam nějaké rozdíly? Když už do toho půjdu, tak bych do sebe chtěla dostávat kvalitní suroviny. Odpověď Renata | 5.12.2022 04:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak hubnete?To víš, že tam jsou rozdíly. Zrovna ketofit dieta je jedna z nejúčinnějších díky nízkému obsahu sacharidů :) Odpověď Linda | 20.12.2022 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Je to už nějakou dobu co jsem s ketofit dietou skončila, ale co si od nich stále objednávám je ten jejich chléb, normální pečivo moc nemusím a tento má super hodnoty https://www.ketofit.cz/produkt/proteinovy-keto-chleb Odpověď Lucka | 25.12.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak hubnete?Ten chlebíček je moc dobrý, taky si ho kupuju. Já jsem po dietě, ale stále jsem na LC stravě a jejich produkty jsou na tento životní styl vynikající. Odpověď Jarka | 20.12.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Já mám dobrou zkušenost s keto dietou od ketodiet.cz :-) Odpověď Markéta | 5.2.2023 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak hubnete?Je mezi těma dietama hodně velký rozdíl? Odpověď Linda | 21.2.2023 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak hubnete?Je tam hodně velký rozdíl, jak ve složení, tak i v chuti. Já jsme šla do ketofit diety, protože obsahuje nejméně sacharidů ze všech diet a jídla obsahují veškeré živiny a vitamíny, které udržují v pěkném stavu nehty, vlasy a pleť :)
Odpověď |