| očkování proti klíšťové encefalitidě - diskuze na toto téma |
je tu nkdo, kdo něchal očkovat své děti proti klíšťové encefalitidě? co si o tom myslíte a na kolik to vyjde? Betka | 21.1.2016 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | očkování proti klíšťové encefalitiděMy už jsme po očkování:-). Vyšlo nás to cca na 1500 více ne. stojí jedna dávka 450-500 a něco taky přispívá pojistovna. nevím jakou máš, ale Ministerstva vnitra přispívá dospělým do 600kc a u dětí je to více. www.zpmvcr.cz/prevence/preventivni-programy-2015/program-ockovani1/ Odpověď Ivana | 27.1.2016 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: očkování proti klíšťové encefalitiděNad očkováním přemýšlím, ale nad pojistovnou jsem ani nepremýslela se podívat, že prispívá...to me mile prekvapilo. a to potom zajdes potvrdit na pobočku, nebo co pro to musís udelat? Odpověď Betka | 28.1.2016 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: očkování proti klíšťové encefalitiděPOkud se nepletu, musíš být členem Zdraví jako vášen, to je jakoby klub u 211. No a pak jsem si stáhla formulář žádosti a vyplnila. Odpověď vendulina | 21.3.2016 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | očkování proti klíšťové encefalitiděZdravím, já jsem u,u očkování proti klíšť. encefalitidě určitě pro:) už jsem nechala očkovat obě děti. Pojišťovna nám na to přispěla, teď jsem dokonce koukala, že přispívá třeba i 700 Kč , tak na to mrkni Odpověď Monča | 12.5.2017 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: očkování proti klíšťové encefalitiděTaky jsem celkem zastáncem tohoto očkování, ale jako u každého očkování může nastat reakce na vakcínu, takže toto bych si určitě podchytila nějakým doplňkem stravy, třeba vakcinalem, je to sirup, který se užívá večer před jídlem a zabraňuje vzniku zánětlivých reakcí po očkování a celkově podporuje imunitu. Toto je nejdůležitější při každém očkování, protože každé očkování strašně oslabí organismus a následky jsou někdy dosti vážné. Takže prevenci nepodcenit prosím! Odpověď Iva | 13.8.2017 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: očkování proti klíšťové encefalitiděMončo díky! Taky jsme teď očkovali klíšťovku s vakcinalem a vše proběhlo hladce. Měla jsem z toho strach. Kámoška měla po očkování problémy, vakcinal nebrala, tak možná nás to zachránilo. Díky. Odpověď Jana | 13.9.2017 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | očkování proti klíšťové encefalitiděAhojky, poraďte mi holky, jak s tím vakcinalem. Jak se to užívá, jak je to u dětí s vakcinalem a kde nejlépe nakoupit či objednat? Díky moc. Odpověď Jana | 13.9.2017 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | očkování proti klíšťové encefalitiděAhojky, poraďte mi holky, jak s tím vakcinalem. Jak se to užívá, jak je to u dětí s vakcinalem a kde nejlépe nakoupit či objednat? Díky moc. Odpověď Jana | 19.9.2019 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | očkování proti klíšťové encefalitiděAhoj, prosím nemáte osobní zkušenosti s dítětem s mozkovou obrnou? Nějaké rady? Jak se o něj postarat, abych mu co nejvíce pomohla?
Odpověď Klárka | 20.9.2019 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: očkování proti klíšťové encefalitiděCo Vám doporučil doktor?
Odpověď Jana | 21.9.2019 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: očkování proti klíšťové encefalitiděHlavně rehabilitace, a procvičovat, nevím ale, jestli toho nedělám málo.
Odpověď Klárka | 22.9.2019 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: očkování proti klíšťové encefalitiděMěla jsem stejný pocit, pořád jsem si vyčítala, že toho nedělám pro dcerku dostatek, narazila jsem pak při hledání na soukromou kliniku v Praze, kde se specializují na tuto diagnózu u dětských pacientů, podívejte se na www.neuroaxon.cz/kontakt/
Odpověď helena | 6.3.2020 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | očkování proti klíšťové encefalitiděHolky jestli můžu mít jeden tip, tak kdybyste náhodou sháněly nějaký pěkný obal na očkovací průkaz, tak doporučuji mrknout sem: https://www.srdcetvor.cz/k/pro-deti/ostatni/ Sama jsem před nějakou dobou hledala a nakonec jsem ho koupila právě tady odtud. Odpověď |