| Intimní hygiena - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda máte osobní zkušenost s intimní hygienou od herbalonu? Zejména teda s použitím po porodu. Budu moc ráda za info. Děkuji moc. Lili | 31.10.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Intimní hygienaOd porodu používám tuto intimní hygienu https://www.gigalekarna.cz/produkt/herbalon-s-mesickem-lekarskym-200g/. V porodnici mi pomohla hodně, ona totiž zklidňuje poraněnou hráz, což jsem teda opravdu ocenila. Odpověď Laura | 21.11.2022 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Intimní hygienaFakt jsou ty produkty od herbalon.cz tak skvělé? Čekáme miminko, tak bych ráda věděla, jaké mýdlo si vzít do porodnice. Mám hodně citlivou pokožku a celkově sklon k zánětům a mykózám. Mám strach, co bude po porodu. Odpověď Kamila | 9.12.2022 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Intimní hygienaAhoj, do porodnice jsem si brala Herbalon s dubovou kůrou na doporučení kamarádky, ten je určenej na poranění hráze, ale dobrý může být i měsíček, který se dá použít i pro miminko. Ten bych chtěla zkusit teď. Malé jsou čtyři měsíce, ale dá se použít už od prvního týdne. Odpověď Barka | 30.3.2023 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Intimní hygienaTen Herbalon s měsíčkem pro mimi je super. Já ho mám doma a koupu s ním malýho a musím říct, že vyhovuje perfektně. Nikdy jsme s ním neměli problémy s nějakým podrážděním a podobně. Odpověď |