Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Rekonstruovat koupelnu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  WTJMe   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rekonstruovat koupelnu - diskuze na toto téma
My chceme už delší dobu rekonstruovat koupelnu. Přiznám se, že to trochu vázlo i skrze mě, ale manželka mě už přesvědčila a na začátku nového roku se do rekonstrukce pustíme. Teď dávám dohromady materiál. Jak vybrat kvalitní vybavení do koupelny? Co se týče vany, sprchového koutu a umyvadla?

Lukáš | 31.10.2022 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rekonstruovat koupelnu
Tak určitě pokud chcete kvalitu, tak nejlepší je uvažovat o smaltované oceli, která vydrží napořád. Já jsem třeba kupoval vanu i umyvadlo od německého výrobce, který na to dává záruku 30 let. Vypadá to dobře a navíc je to kvalita. U vany je navíc dobré, že dokáže dobře držet teplotu vody, takže voda ve vaně rychle nechladne a můžete si tak užívat dlouhé teplé koupele.

Odpověď
Martin | 31.10.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rekonstruovat koupelnu
Od kterého německého výrobce?

Odpověď
Lukáš | 1.11.2022 05:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Rekonstruovat koupelnu
Bral jsem to od výrobce Kaldewei. Když si otevřete jejich stránky, tak tam najdete kompletní výběr. Najdete pak třeba i na youtube návody, jak montovat jejich výrobky.

Odpověď
Valounek | 1.11.2022 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rekonstruovat koupelnu
Dobrý den, z vlastní zkušenosti radím, abyste nedali na první koupelnové studio, ale poctivě vybírali. Dejte si na to dost času. Počítejte s tím, že to nebudete chtít za rok měnit, ale máte to třeba na deset let. Nebo v ideálním případě i déle. To samé osvětlení. V koupelně se na to hodně zapomíná, ale mrkněte třeba na https://www.nejsvetla.cz/ jaké jsou možnosti osvětlení v koupelně a budete překvapený. Přeji hodně štěstí. My to máme rok za sebou a jsem fakt ráda! :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné