| Fritéza - diskuze na toto téma |
Holky, chtěla bych se zeptat, mamce bych ráda koupila horkovzdušnou fritézu. Koukám se po nabídkách a nevím, no... Jakou vybrat. Máte tip? Třeba ze své zkušenosti? Petra | 31.10.2022 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | FritézaVybrala jsem si horkovzdušnou fritézu od oravi, ale mám ten starší model, který mám několik let a pořád mi perfektně slouží akorát mě už láká si pořídit tu jejich novinku :) Odpověď Káťa | 5.11.2022 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | FritézaJakou přesně máš? Já jsem se dívala na nabídku té Oravy a vypadá skvěle. Jak se ti v ní vaří? A opravdu je to bez oleje? Odpověď Petra | 15.12.2022 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: FritézaTu už tam nemají, ale jestli můžu poradit, tak bych sáhla tady po této https://www.orava.eu/cz/cs/horkovzdusna-friteza-airy-3. Jinak opravdu není potřeba používat žádný tuk a i tak je jídlo výborné a maso z ní šťavnaté. Odpověď Míla | 29.12.2022 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: FritézaMy tu horkovzdušnou fritézu máme taky a musím říct, že to vaření v ní je úplně o něčem jiném. Je skvělá a třeba hranolky jsou z ní skvělé. Bez oleje a extra křupavé. Odpověď Nina | 21.1.2023 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: FritézaMyslíte, že je jedno po jakém modelu od nich sáhnu? Odpověď |