| Lesní školka - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, příští rok v lednu mi dcera nastupuje do lesní školky a potřebovala bych poradit ohledně vybavení, co všechno dcera bude potřebovat? Magda | 5.11.2022 14:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lesní školkaZkuste se podívat na https://www.promaledobrodruhy.cz. Syn taky začal chodit do lesní školky, tak jsem ho potřebovala vybavit kvalitním oblečením. Jsem velmi spokojená s jejich perfektním servisem, ochotně mi poradili a zodpověděli všechny dotazy.
Odpověď Karlina | 8.11.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lesní školkaPromaledobrodruhy dobře znám, nakupuji u nich dětem skoro veškeré oblečení. Je perfektní prodyšné, je teplé a přitom se mi v něm děti nepotí.
Odpověď Jarka | 17.11.2022 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lesní školkaNeznám tento eshop , ale moc se mi líbí, že si u nich vyberu v podstatě oblečení na celou sezonu. Teď konkrétně potřebuji dětem koupit zimní bundy.
Odpověď Daniela | 5.12.2022 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lesní školkaCo to jejich rostoucí oblečení? Poradily by jste mi jakou vzít velikost? Odpověď Zuzina | 6.12.2022 00:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lesní školkaZkus jim napsat na ten jejich chat :) komunikují rychle a poradí ti ;) Odpověď Zuzina | 22.11.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lesní školkaTaké nakupuji u ni dětem skoro veškeré oblečení, zároveň jsem jim zde koupila i batoh na výlety a do školy. Jsem spokojená, že pořídím vše na jednom místě.
Odpověď Hermína | 24.11.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lesní školkaTento tip na kvalitní outdoorové oblečení pro děti vítám. Kvalitního oblečení není nikdy dost.
Odpověď Patricie | 23.12.2022 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lesní školkaKdyž jsme u těch dětiček... Hledám kvalitní bodyčka. Koukala jsem se na nabídku od littleangel.cz. Tak jsem se chtěla zeptat, jakou s jejich bodyčky máte zkušenost? Odpověď Silva | 29.12.2022 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lesní školkaMáme od nich dost bodynek, hlavně s tou příměsí materiálu otlast, malý se v tom totiž vůbec nepotí https://www.littleangel.cz/body/ Odpověď Daniela | 30.12.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lesní školkaTaky odtud máme pár kousků včetně doplňků do kočárku a kvalita super :) objednala jsem ještě ty jejich zimní čepičky a padnou perfektně. Odpověď Hanča | 30.1.2023 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Lesní školkaNakupuju tady taky ráda, hlavně proto, že dávám přednost českým značkám a výrobě. Tady navíc podpořím koupí zdravotně znevýhodněné, což mi přijde hezké. Odpověď JaneX | 29.6.2023 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lesní školkaJá si myslím, že tam nejsou nějaké speciální věci. Spíš se zaměřte třeba na to, jestli nemůžete nějak pomoct samotné té školce. U nás jsem kupovala do lesní školky výtvarné potřeby od https://www.vytvarne-potreby.eu/ protože neměly vlastně skoro vůbec nic. Myslím samozřejmě ty děti. Prostě taková chudší lesní školka, kterou ale vedla fakt super nadšená paní, která mě strhla svým entuziasmem. :) Odpověď |