| Jazyková školka v Praze - diskuze na toto téma |
Dobrý den, maminky - napíšete prosím - chodí vaše děti v Praze do jazykové školky? Jak jste spokojené? Věrka | 4.11.2022 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jazyková školka v PrazeZdravím, moje dcerka je v jazykové školce Trojská labuť a zatím jsme spokojení moc. Ve školce se jí líbí, paní učitelky jsou skvělé a fakt se dětem hodně věnují no a jazyk je třešnička na dortu. Odpověď Bára | 7.11.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jazyková školka v PrazeHolky, nevíte jestli berou ještě teď děti? Nebo od novýho roku? Odpověď Věrka | 11.11.2022 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jazyková školka v PrazeMyslím, že děti nabírají celoročně, ale raději je kontaktujte a domluvte se. Tady máte odkaz na jejich stránky https://www.trojskalabut.cz/kontakt/ Odpověď Andrea | 13.11.2022 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jazyková školka v PrazeHolky, taky jsem se na školku Trojská labuť dívala a hodně se mi líbí :) Já bych k nim chtěla dát dcerku od příštího roku, kontakt si proto na ně nechám. Odpověď |