Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Bydlení přes realitku

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  wfag   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bydlení přes realitku - diskuze na toto téma
Pořizovali ste bydlení přes realitku? Můžete doporučit dobrou a spolehlivou která jen netahá z lidí peníze?

Klárka | 21.12.2017 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení přes realitku
Po mé zkušenosti můžu doporučit jedinou a to ColoseumNemovitosti

Odpověď
Karolína18 | 17.5.2018 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení přes realitku
Já si nemyslím, že by realitky z lidí tahaly peníze. Kdyby si měl člověk všechno to, co dělá realitka, zařizovat sám, tak by ho to stálo tolik času a námahy a k některým nabídkám by se vůbec nedostal. Takhle mrknete na internet, třeba na www.eurobydleni.cz/ , a máte všechny nabídky jak na stříbrném podnose.

Odpověď
Karlos | 14.8.2020 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bydlení přes realitku
Jo, toto je super stránka. Právě přes ni se mi před pár měsíci podařilo najít byt. Ten se do budoucna chystám pronajímat, ale prvně je potřeba ho nějak moderněji zařídit. Dost přemýšlím nad tím, že to svěřím do rukou nějakým bytovým designérům. Slyšel jsem, že třeba ti z www.pwinterier.cz/ prý nejsou špatní.

Odpověď
Denča | 16.9.2024 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bydlení přes realitku
Dobrý den, pořizovala jsem bydlení přes realitku a můžu doporučit jednu, která mě pozitivně překvapila. Měli lidský přístup a opravdu se zajímali o mé potřeby, a nejen o to, jak na mě vydělat, co nejvíce peněz. Pomohli mi najít byt, který potřeboval rekonstrukci, na kterou jsem si najala firmu na stránkách https://www.nastavebni.cz, kde mi poradili, jak nejlépe postupovat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné