| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahoja.. nezkoušeli jste nějakou dobrou dietu, kterou byste mohli doporučit na vyzkoušení? Budu ráda za cokoliv :-) Sandra | 18.11.2022 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhoj,chtěla jsem se zeptat jestli k vůli hubnutí cvičíte a nebo se snažíte držet nějakou dietu?Chci být také zase hubená a tak se ptám. Odpověď Petra | 22.11.2022 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíAhoj já hubnu i bez pohybu.Nesnáším sporty a tak jsem si našla velice dobré koktejly po kterých mi jdou kila krásně dolů i bez pohybu.Nejlepší věc. Odpověď Sandra | 27.11.2022 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíByla bych ti vděčná za nějaké info ohledně těch koktejlů.Nevěděla jsem,že stačí pít nějaké koktejly a kila jdou dolů i bez pohybu. Odpověď Petra | 30.11.2022 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíMám nejlepší zkušenosti s dietou www.ketofit.cz Mají nejlepší koktejly.Super chuť a dlouho ti to po nich vydrží být stále hubená. Odpověď Iva | 20.11.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíTaky bych nějakou chtěla zkusit:-( Ale vůbec nevím jaká je dobrá.. Odpověď Evča | 25.11.2022 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíCo můžu opravdu doporučit na vyzkoušení tak je keto diet, ta je opravdu super, a mě moc pomohla :-) Odpověď Jana | 26.11.2022 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíOpravdu?? Tak to je super a co je to přesně za dietu prosím?? :-) Odpověď Evča | 29.11.2022 00:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíJe to https://www.ketodiet.cz/ a je fakt senzační a účinná :-) Doporučuju vyzkoušet, pokud chceš opravdu nadobro zatočit s kily navíc :-) Odpověď Evička | 27.11.2022 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá třeba hubnutí beru za celoživotní styl. Prostě se snažím držet si nějakou linii a když se mi to povede, tak se odvděčím něčím v obchodě. Někdy si koupím ještě lepší nádobí do kuchyně, jindy si třeba pořídím kabát a nebo něco do koupelny, abych ve společnosti vypadala lépe.
Odpověď Mirečka | 28.11.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíUmět se odměnit adekvátním dárkem je to nejdůležitější co pro své psychické zdraví z dlouhodobého hlediska můžeme udělat. Sama si nadělím sem tam nějaké prádlo a nebo jak ty píšeš tak si koupím také něco do kuchyně. Já třeba dostala nedávno od maminky titanové nádobí od zgastro .cz. To je obchod, kde tak ráda nakupuji.
Odpověď eva | 28.11.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíVidíš to a já jsem si myslela že když si koupím nějaké to erotické prádlo sama pro sebe tak že to bude vypadat jako bych neměla žádného chlapa. Přitom jenom já vím co je pro mě to nejlepší. Do kuchyně a vybavení ať se mi pak už klidně chlap montuje.
Odpověď Dáša | 28.11.2022 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíTak teď si musím pořádně přečíst tu poslední větu kterou si napsala. Ty opravdu myslíš vážně to že ti nevadí když se ti chlap montuje do kuchyně? Tak to u nás jsou jasně nastavená pravidla. Přes práh prostě manžel nesmí. Jinak bych se nesoustředila na vaření.
Odpověď |