| Přikrmování miminka - diskuze na toto téma |
Maminky, jsme asi 14 dní se synem z porodnice doma a mám pocit, že mu moje mléko nestačí. Poradíte - mám ho trochu přikrmit? Mirka | 20.11.2022 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přikrmování miminkaJá bych ho přikrmila, aby byl spokojený. A samozřejmě často přikládejte, aby se ještě mlíčko udělalo. Odpověď Lucie | 23.11.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přikrmování miminkaDěkuji za komentář, taky si říkám, že je důležité, aby byl úplně nabaštěný :) Napíšete ještě jaké kojenecké mléko koupit? Odpověď Mirka | 25.11.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přikrmování miminkaDoporučím toto BIO kojenecké mléko od Sunaru https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-0/sunar-bio-1-pocatecni-kojenecke-mleko-6x700g-cz-bio-003 Má lahodnou chuť a Sunar je taková česká klasika, které já věřím. Odpověď Veronika | 27.11.2022 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přikrmování miminkaTo je fakt - vlastně stejně jsme všichni na Sunaru vyrostli :) Díky za tip, určitě objednám toto BIO mlíčko. Odpověď Marga | 23.11.2022 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přikrmování miminkaByla jsemna tom stejně jako zakladatelka, určitě ještě zkoušejte přikládat. Já jsem takto postupovala, ale stejně jsem musela dokrmovat, prostě to nešlo. Tak jsem dlouho hledala, které UM se nejvíce pdobá mateřskému mléku a našla jsem si od značky Colvia. Mají i větší balení, než ostatní výrobci, takže vyjde ekonomicky i lépe. Malému chutná a dobře prospívá,spokojenost u mě i u malého :-). Odpověď Tichá | 24.11.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přikrmování miminkaTak to zní dobře a bolení bříška jste z toho neměli? Odpověď Marga | 27.11.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přikrmování miminkaPrávě, že vůbec a jak jsem jž psala mělému chutná a prospívá. Takže spokojené dítě i máma :-) Odpověď Tichá | 3.12.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přikrmování miminkaDěkuji moc z areakci, nakonec jsem objednala tohle menší balení na vyzkoušení https://www.colvia.cz/pocatecni-mlecna-kojenecka-vyziva-s-colostrem--pro-vek-0-6-mesicu--400g/ a pokud nám bude sedět jako Vám, tak objednávám to velké balení. I cenově vychází velmi dobře :-)) Odpověď |