| Bolestivá MS - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, po porodu mám nějaké problémy při MS. Docela pociťuju bolesti. Není to nic závažného, abych do sebe cpala chemii, ale říkala jsem si, že třeba něco přírodního bych zkusit mohla. Máte tip, co by mi šetrně pomohlo? Alča | 27.11.2022 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolestivá MSJasně, to je pochopitelný, taky se chemii vyhýbám, co to jde... na tu MS jsem si třeba koupila epam, což je produkt podle tradiční tibetské medicíny. Ten je super. Opravdu mi pomohl Odpověď Alex | 14.12.2022 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolestivá MSEpam? Prosím prosím, co to je? To jsou nějaké doplňky stravy? Kde ho koupím? A je přírodní? Šetrný a nenávikový? Odpověď Marina | 20.12.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolestivá MSTaky jsem s tím hodně bojovla. A trápil mě i PMS, taky bolesti :( Zkusila jsem ten ženský epam https://www.epam.eu/cs/epamy-50ml/83-epam-12-zensky a musím říct, že ten mi vyhovuje maximálně. Krásně se mi vše srovnalo :) Odpověď Mekky | 28.1.2023 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolestivá MSJo? Tak na ten musím kouknout. Já bych potřebovala něco, co by mi tu MS pomohlo upravit. Jsem z toho už docela zoufalá. Pořád se tak nějak nemůžu dostat do rovnováhy... Tak zkusím epam a uvidím. On je přírodní? Odpověď Rita | 1.3.2023 00:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolestivá MSHele, pokud s ní máš nějaké problémy, tak si ten epam určitě kup. On opravdu skvěle pomáhá a účinkuje. A ano, je přírodní. Je vyráběn tradiční tibetskou medicínou, ale z českých bylinek. Odpověď |