| Když zhubnu otěhotním? - diskuze na toto téma |
Mám takový choulostivý dotaz. Myslíte, že má váha vliv na otěhotnění? Doktorka mi taktně naznačila, že bych měla něco zhubnout, protože se snažíme o mimi a zatím to nejde. Lenka | 26.2.2023 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Když zhubnu otěhotním? Pokud nebudeš hladovět, ale hubnout zdravě, tak by neměl být problém. Hlavně netrápit tělo. Odpověď Hana | 21.3.2023 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Když zhubnu otěhotním? A ty jsi Lenko jak hubla? Já třeba nevím, jak si sestavit jídlo, aby to bylo účinné. Odpověď Lenka | 26.3.2023 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Když zhubnu otěhotním? Měla jsem dietu a minimem sacharidů, která mi moc pomáhá s hubnutím. Potřebuji zhubnout a pak si váhu udržet. Odpověď Buresová | 14.3.2023 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Když zhubnu otěhotním? Ahojky, měla jsem podobný problém, nemohla jsem otěhotnět a vzhledem k tomu, že jsem nebyla úplně nejhubenější, tak mi doktorka řekla to stejné. Ať zkusím zhubnout. Tak jsem do toho šla a u mě to dopadlo pozitivně, protože jsem v 7 měsíci těhotenství. Začala jsem s ketofit dietou a jsem vděčná, že se mi podařilo zhubnout a hlavně otěhotnět. Odpověď Romana | 27.3.2023 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Když zhubnu otěhotním? A za jak dlouho jsi zhubla, jsem tom totiž podobně snažíme se s manželem půl roku a pořád nic a pak jsem se dočetla, že to může být i díky tomu, že je člověk silnější. A ještě se tě zeptám jsou ty jejich jídla dobrá? Odpověď Buresova | 31.3.2023 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Když zhubnu otěhotním? Záleží kolik potřebuješ shodit kil. Já jsem zhubla 15 kilo a stačilo mi to k otěhotnění, teď se snažím mít větší pohyb a hlídat si co jím. A k tě jídlům, mě teda moc chutnaly. Takže být tebou, tak do toho jdu, protože zhubnout se s nimi dá poměrně rychle, já to zhubla za 3 měsíce :-). Odpověď Klárka | 29.1.2024 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Když zhubnu otěhotním? A co nějaké vitamíny? Užívali jste když jste se snažili? Sdílejte prosím zkušenosti :)
Odpověď Marcela | 1.9.2025 02:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Když zhubnu otěhotním? Já jsem opravdu chtěla před těhu zhubnout. Když jsem začala chodit pravidelně na tréninky, chtěla jsem mít i nějakého pomocníka, který mi ukáže výsledky. Proto jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-3-gps-stribrna/ Na každém tréninku mi ukazují hodnoty, které bych jinak odhadovala jen pocitově. Nejvíc oceňuji sledování tepu a spálených kalorií, protože přesně vidím, jestli jsem cvičila dostatečně intenzivně. Po každé aktivitě si všechno uložím do aplikace, a když se pak ohlédnu zpátky, vidím jasný posun. To je něco, co mě žene pořád dál. Odpověď |