Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dětské kolo lehké

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  QwcED   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dětské kolo lehké - diskuze na toto téma
Ahoj potřebovala bych pro holčičku nové kolo, ale je hodně drobná, delají se nějaká odlehčená kola?

Katka | 7.1.2018 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Také bych takové potřebovala pro synka, je malínky a normální dětská kola jsou na něj těžká

Odpověď
Tomáš | 8.1.2018 02:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dětské kolo lehké
Podívejte se na dětská odlehčená kola FROG a WOOM na www.cyklospeciality.cz

Odpověď
Vlasta | 28.1.2018 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, také máme stejný problém se synem, že je na něj jeho kolo příliš těžké, a jelikož na výlety vyrážíme poměrně často, vždycky nějaký najdeme na internetu například zde: https://www.venkazdyden.cz/tipy-na-vylety , tak bychom asi měli pořídit nějakou odlehčenou verzi. Kdybys mohla dát vědět, jestli jste nějaké lehčí kolo pořídili a kde, byla bych moc vděčná! ;-)

Odpověď
Katerina | 30.1.2018 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Kupovali jsme na podzim na narozeniny dcery kolo- www.rajhracky.cz/detske-kolo-20-aurelia-game-kit-r-zovy-p92266 vzhledove i funkcne parádni.

Odpověď
Iveta | 31.1.2018 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je krásne zbarvene :-). A máte ho uz projezdene? jezdí se na nem teda dobre?

Odpověď
Ema Rychlá | 16.8.2023 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Dětem bych být vámi asi na začátek pořídila www.cyklosvec.cz/silnicni-a-cyklokros-gravel-cyklokros-gravel gravel kola. Ony se vám aspoň naučí jezdit jak na silnici, tak zejména získají stabilitu do terénu. My jezdíme několik let okolo Mělníka a to jak na silnici, tak někde v terénu. Děti to moc baví, jen je to takové stereotypní.

Odpověď
Eliška | 1.6.2024 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Moc dobré lehké kolo jsme koupili od společnosti Trek nedávno, ale to už také může v letošní sezoně vypadat nějak jinak. Hlavně se nestresujte pokud dostanete na nějaké kolo doporučení a ono zrovna vašemu mladému nebo mladé nebude pasovat, je nutné dbát na velikosti dětských kol www.cyklospeciality.cz/clanek/8/jak-vybrat-spravnou-velikost-detskeho-kola/.

Odpověď
ivanka087 | 30.6.2024 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Dívali jsme se na nějaká www.rascal-bikes.cz/ dětská kola na rascal a přijde mi že to jsou teda naprosto nesmyslně vysoké částky. Kdo si myslí že my jsme? Já skutečně nemám tolik peněz abych jenom za odrážedlo zaplatila přes 5 tisíc korun, to se na mě teda ale nezlobte.

Odpověď
Klára | 30.9.2024 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
My jsme se dlouho rozhodovali, jestli koupit nové nebo použité www.rascal-bikes.cz dětské kolo. Nakonec jsme se rozhodli pro nové a jsem za to ráda. Syn si kolo zamiloval a hned začal jezdit, jako by to dělal odjakživa. A já mám pocit, že je to investice, která se nám vrátí, protože na tom bude jezdit několik let a můžeme ho pak ještě prodat nebo darovat dál.

Odpověď
Eva Novotná | 29.12.2024 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Při výběru https://www.cyklosvec.cz/detska-kola dětského kola jsme narazili na opravdu velké množství možností, ale nakonec jsme našli ideální model. Děti si nové kolo okamžitě zamilovaly a my máme radost, že jsme vybrali kvalitní a bezpečný produkt. Už plánujeme další rodinné výlety!

Odpověď
Jana | 31.8.2025 00:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dětské kolo lehké
Nikdy bych neřekla, že mě budou chytré hodinky tolik bavit. https://www.armodd.cz/armodd-titan-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ používám při každé jízdě na kole a nemůžu si je vynachválit. Všechny mé trasy se ukládají do aplikace, takže si můžu projít mapu a vidět, kolik kilometrů jsem ujela. To je pro mě velká změna – dřív jsem měla jen odhad, teď mám přesná data. Baví mě sledovat i spálené kalorie, protože vidím, jaký má cyklistika efekt na moji kondici. Hodinky mě motivují jezdit pravidelněji a překonávat vlastní rekordy. Je to prostě paráda mít takového pomocníka na ruce.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné