| Imunita - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat... ráda bych si koupila nějaké vhodné doplňky stravy na imunitu. Jsem od začátku chladného počasí pořád nemocná, pořád nějaká viroza nebo nachlazení... A už mě to nebaví. Myslíte, že mi pomůžou vitamíny? Irena | 1.12.2022 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaKoupila jsem si tyto doplňky https://www.alpik.cz/complex-4-plus-imunita-echinacea-rakytnik-serp-flora-natura/ a beru je od konce léta, možná spíš od začátku podzimu a přiznám se, že jsem naprosto v pohodě. Nemám žádné problémy. Opravdu účinkují velmi dobře. Odpověď Gabula | 19.12.2022 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ImunitaA tady ty doplňky jsou čistě přírodní? A jak ti pomohly? Odpověď Alča | 20.12.2022 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaJá si kupuju jen přírodní doplňky a tyto z alpika jsou přírodní. A navíc jsou bio a eko, což je teda něco, co mi opravdu vyhovuje. Odpověď Simona | 30.1.2023 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | ImunitaJo, tohle počasí je na nachlazení jak dělaný... chvíli zima, chvíli tepleji... to se prostě hned spustí rýma, v tom lepším případě. Doplňky stravy na podporu imunity jsou fakt potřeba... Odpověď |