Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Kde darovat vaíčka?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ksdOE   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde darovat vaíčka? - diskuze na toto téma
Ahoj, mám prosím dotaz na darování vajíček... Byla jste některá? A jaká klinika je podle vás dobrá? A co kompenzační program, jaké jsou nejlepší? Co jsem se tak dívala, tak mě zaujala klinika https://www.ivf-zlin.cz/. Ten program mají dobrý. Nejen finančně, ale zaujalo mě to, že se dozvím vše o své zdravotním stavu. Většinou se za taková vyšetření platí, tak mi to přijde fajn...

Ilona | 21.12.2022 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde darovat vaíčka?
Na IVF klinice Zlín je ta komplenzace skvělá :) Právě nejen ty peníze, ale i to info o zdravotním stavu. Já jsem tam darovat byla a tohle mě teda připadalo nejlepší. Zajímalo by tě neco k tomu darování?

Odpověď
Tonka | 2.2.2023 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde darovat vaíčka?
No, tak pokud se budeme bavit o té IVF klinice Zlín, tak by mě zajímalo, jak to celé probíhá a potom, jakou nabízejí kompenzaci. A taky, jak je to darování časově náročné? :)

Odpověď
Jiřka | 1.3.2023 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde darovat vaíčka?
Ty a koukala ses na jejich web? Oni tam k tomu mají skvělé info. Najdeš ho tady https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek. Doporučuju si ho projít. Proces trvá cca tři měsíce, protože se musí stimulovat vajíčka. Ale je to moc hezký pocit, to ti teda můžu říct.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné