| Ušní sprej - diskuze na toto téma |
Pěkný den holky, ráda bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s ušním sprejem Vaxol? Já pořád tak nějak hledám ten nejlepší a nejšetrnější způsob, tak budu ráda za vaše zkušenosti.
Soňa | 1.12.2022 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejAhoj, ano, my tento sprej používáme. Po té, co se mi absolutně neosvědčily tyčinky pro mimi na ouška a taky po té, co jsem měla několikrát zánět zvukovodu, jsem hledala lepší alternatvu a koupila si ten Vaxol. A jo, fakt spokojenost. Odpověď Aja | 26.12.2022 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejAhoj, Vaxol kupujeme pravidelně. Na ty uši my nic jinýho nepoužíváme. On je super v tom, že je pro všechny členy v rodině, už od miminek, takže za mě prostě nejlepší způsob vyčištění uší.
Odpověď Kamča | 1.1.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejNe, pro mimi ty tyčinky nejsou vhodné. U nich musíš opravdu opatrně a proto je lepší ten sprej. Za nás ten https://www.gigalekarna.cz/produkt/vaxol-usni-spray-10ml/, ten je šetrný a právě i pro mimi.
Odpověď Erika | 1.2.2023 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejJo? Já to zrovna teď řeším. Dětem se ty uši špiní docela rychle… A ty tyčinky, co se dělají pro děti, ty jsou naprosto nevyhovující. Musím ten Vaxol koupit a zkusit.
Odpověď |