Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Mastné vlasy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  NjwFF   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Mastné vlasy - diskuze na toto téma
Holky, nevíte, čím je způsobeno mastění vlasů? A co by na to mohlo pomoct? Já si umyju vlasy a druhý den odpoledne už jsou zase úplně mastné :( Jsem z toho docela smutná a hodně naštvaná. Omezuje mě to.

Elza | 2.12.2022 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mastné vlasy
Znám to :( Ale mám trochu dojem, že jsem si to způsobila sama. Není to třeba tím, že sis hodně často myla vlasy a ty si zvykly na různé silikony a podobně? Já si myslím, že to se stalo mě :( No, každopádně jsem na to dostala od mamky tento balíček https://www.milva.shop/balicek-pre-mastne-lupiny--lamave--vypadavajuce--krepovite--nerastuce-vlasy/ a musím říct, že tento šampon mi pomáhá opravdu hodně. Vlasy už vydrží dlouho dobré.

Odpověď
Vanda | 7.12.2022 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Mastné vlasy
Ahoj Elzo, mě by zajímalo, jestli je znatelný i rychlejší růst vlasů, který se u tohoto balíčku uvádí. Kromě toho, že mám vlasy stále mastné a nepěkně se krepatí, ani moc nerostou. Ráda bych podpořila i ten růst. Děkuji

Odpověď
Radka | 14.12.2022 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, také problémy s maštěním, ale zatím jsem nenarazila na přípravek, který by mi pomohl natolik, abych si ty vlasy nemusela mýt každý den, maximálně ob den. Vlasy se tím neustálým mytím ničí a jsou čím dál slabší a víc se mi lámou. Ta Milva fakt pomáhá? A jak často si s ní myješ hlavu?

Odpověď
Simča | 5.2.2023 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mastné vlasy
Na ty mastné vlasy jsem si koupila tento šampon https://www.milva.shop/milva-fyto-sampon-pre-mastne-vlasy-200ml/ a musím říct, že je perfektní. Krásně mi zabírá musím teda říct. Díky němu jsem spokojená a myju si vlasy každý třetí den. O tom se mi snad jen zdálo.

Odpověď
Věra | 1.3.2023 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prosím tě, jaké složení má ten šampon? Jako myslím to tak, jakože jakou má v sobě účinnou složku na ty mastné vlasy?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné