| Sladké vánoční dárečky - diskuze na toto téma |
Zdravím, letos budu dávat kamarádkám sladké vánoční dárky, nejlépe dobrou čokoládu, ale nechci ty klasické značky v obchodech, poradíte? Znáte nějakou dobrou českou čokoládovnu? Věra | 3.12.2022 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sladké vánoční dárečkyOpravdu dobrou čokoládu má Čokoládovna Janek, mrkněte, mají velký výběr pralinek. Odpověď Zuzana | 5.12.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sladké vánoční dárečkyHolky, já jsem od nich taky pralinky objednávala - pro kolegy z práce. Tady máte odkaz, kdybyste chtěli pralinky objednat https://www.cokoladovnajanek.cz/vanocni-krabicka-s-pralinkami-a-lanyzi/ Odpověď Marta | 8.12.2022 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sladké vánoční dárečkyMoc díky, pralinky vypadají fakt krásně, to se bude určitě kamarádkám líbit :) Hned je jdu na cokoladovnajanek.cz objednat :) Odpověď Hana | 10.12.2022 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sladké vánoční dárečkyJá taky, vypadají fakt krásně a podl recenzí, budou i moc dobré :) Odpověď Vilma | 4.12.2022 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sladké vánoční dárečkyDobrý den,dáváte někdo ve firmě něco sladkého jako poděkování za dobře zvládnutý rok?Ráda byl dala svým podřízeným něco sladkého,ale vůbec nemám s ničím takovým zkušenosti.Poradíte mi? Odpověď Andrea | 6.12.2022 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sladké vánoční dárečkyJá jsem letos dávala svým podřízeným super čokoládu.Myslím,že jsem udělala dobře. Odpověď Vilma | 12.12.2022 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sladké vánoční dárečkySi dávala nějakou lepší čokoládu a nebo nějakou obyčejnou z obchodu? Odpověď Andrea | 14.12.2022 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Sladké vánoční dárečkyV obchodě takovou super kvalitní čokoládu nekoupíš.Koupila jsem ji na čokoládovna janek. Odpověď |