| Doplňky stravy - diskuze na toto téma |
Ráda bych si koupila kvalitní doplňky stravy. Potřebuji něco, co mi pomůže zachovat přirozenou hladinu cuktu v krvi. Je vůbec něco takového? Co jsem se dívala, tak se jako asi dá vybrat, ale já bych ráda něco na doporučení... :)
Romana | 7.12.2022 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyČau, já jsem začala nedávno užívat Pangamin Dia, protože mám cukrovku a ten je právě vhodný pro diabetiky. Je to právě díky obsahu chromu a jedné ájurvédské rostliny. Dá se koupit ve zdravé výživě anebo v lékárně. Já objednávám odsud www.supermamina.cz/diskuse/?id=69390 . Odpověď Hanka | 18.12.2022 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyAhoj, prosím mohla bys sem hodit ještě teda info, kde objednáváš? :) Odpověď Natálka | 27.2.2023 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyDoporučte něco pro hezčí vlasy a pleť, ideálně něco přírodního, děkuju :)
Odpověď Lucka | 28.2.2023 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyTaky bych ráda něco takovýho vyzkoušela, hlavně aby to zlepšilo kvalitu pleti.
Odpověď lentilka | 28.3.2023 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyJá užívám doplněk stravy přímo na vlasy, nehty a pleť od https://www.denatura.cz/ má kvalitní složení a dodá tělu opravdu vše, co potřebuje :)
Odpověď Lucka | 29.3.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravyKoukám na to složení a vypadá to slibně, děkuju za doporučení :)
Odpověď lentilka | 30.3.2023 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky stravyZa málo, já to na sobě fakt hodně vidím jak se mi zlepšila kvalita vlasů, nehtů i pleti a celkově se cítím dobře, plná energie :)
Odpověď Alžbětka | 7.6.2023 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyHolky a kde kupujete třeba magnézko? Já jsem měla zatím jen takové ty šumáky, ale myslím si že to tělu moc nic nedá. Tak jsem přemýšlela, že bych pořídila lepší..jaké magnezium a kde kupujete vy? Odpověď Jenn | 28.6.2023 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyRozpustné ti vůbec nic nedá. Nebo respektive dostane se do těla minumim. Já si kupuji ttoto magnézium https://vitaslife.store/produkt/vitaslife-magnesium-natural-3x, je to teď i za zvýhodněnou cenu a je to až a 9 měsíců, takže za mě velmi dobrá cena a naprosto sper ůčinky. Beru jej 5x týdně a 2 dny vynechávám, aby tělo trochu regenerovalo. Odpověď |