Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Kožená kabelka

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  nfUF   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kožená kabelka - diskuze na toto téma
Ahoj všem :) Holky, co dotaz... Moje mamka miluje kožené věci. Třeba kabelky má jen z pravé kůže. Na vánoce jí chci udělat radost, tak jsem si říkala, že bych jí kvalitní koženou kabelku koupila. Máte tip, kde bych mohla sehnat? :)

Věra | 4.12.2022 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kožená kabelka
Ahoj, zkus se podívat na nabídku https://www.vasky.cz/cs. Ten obchod a jejich věci mám moc ráda. Mají kvalitní produkty, ručně šité, kožené. A mají tam i kabelky právě.

Odpověď
Pavla | 20.12.2022 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kožená kabelka
Já mám od nich dvě kabelky a tašku na notas. A boty samozřejmě :) A se vším spokojenost maximální :) I na vánoce jsem tam nakupovala.

Odpověď
Aja | 6.12.2022 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kožená kabelka
Na kvalitní kožené kabelky se mrkni na bagind.cz. Tam si kabelku kupuju já a pro mamku jsem tam letos vybírala na vánoce. Nevím, jak jsou na tom ostatní shopy, ale tady tu nabídku mají skvělou.

Odpověď
Soňa | 1.7.2025 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kožená kabelka
Péče o kožené věci mi vždycky dělala starosti. Mám doma krásnou bundu a několik kabelek, které jsem se bála čistit sama. Když jsem hledala spolehlivé čištění oděvů v Praze, objevila jsem čistírnu Perola https://www.cistirnaperola.cz/ a rozhodla se to zkusit. Jejich přístup mě okamžitě uklidnil. Vše mi vysvětlili, doporučili vhodnou péči a výsledek? Naprosto skvělý. Kůže je ošetřená, vyživená a bez jediné skvrnky. Od té doby jim nosím pravidelně i běžné oblečení, a to šaty, saka nebo kabáty. Ušetřím čas, zbavím se starostí a navíc mám jistotu, že oblečení dostane tu nejlepší možnou péči. Čistírna Perola se stala mým spolehlivým pomocníkem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné