| Umělko - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, prosím o info. Umělko v Brně. Byla jste některá? A pokud ano, jako kliniku jste si vybraly? A podle čeho jste se rozhodovaly? Ester | 4.12.2022 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | UmělkoV Brně je těch možností celí řada, jak jistě víš. Ale když jsme se chystali na vyšetření, tak jsem se radila s naší gynekoložkou a ta mi poradila přímo kliniku https://www.repromeda.cz/, protože s ní má nejlepší zkušenosti. Já byla spokojená. Odpověď Míla | 1.1.2023 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | UmělkoJojo, hodně klinik je v Brně. A právě proto je třeba si navzájem říct svoje zkušenosti :) Ale i za mě je repromeda skvělá, my tam docházíme a cítím se tam moc dobře. Věřím jim.
Odpověď Hanka | 3.2.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | UmělkoA jaký problém ti zjistili? Už jsi byla na zavedení nebo to tě teprve čeká?
Odpověď Beata | 28.2.2023 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | UmělkoHele, já mám za sebou zatím prvotní vyšetření. Máme za sebou spermiogram a odběr krve a další vyšetření se plánují. Takže my jsme opravdu na začátku.
Odpověď Sára | 3.4.2023 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | UmělkoAhoj, já jsem byla na klinice Repromeda a spkojenost. Ale já jsem věděla, že se svěřuji do péče opravdových odborníků. Hodně jsem si hledala info, taky jsem na kliniku volala. Super přístup.
Odpověď |