| Citlivé zažívání u psa - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, náš pejskem má nevyzpytatelné zažívání a často mu něco nesedne, je citlivější. Poradíte - pomohlo Vám na to něco? Pippa | 8.12.2022 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Citlivé zažívání u psarozhodně doporučuji vyzkoušet Marp krmivo bez obilovin. Já ho beru dlouhodobě na stránce www.marppetfood.cz a jsem moc a moc spokojená, zkuste taky. Odpověď Lindy | 14.12.2022 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Citlivé zažívání u psaco konkrétně za příchuť tam prosím berete? Mají hodně velký výběr, to bych ráda vyzkoušela také. Odpověď Luiza | 11.12.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Citlivé zažívání u psaNám se na lepší zažívání osvědčily tyto trávicí enzymy https://www.veterinarni-lekarna-online.cz/travici-enzymy-pro-kocky-a-psy/ Teď je pejskovi dáváme druhý měsíc a zažívání se mu krásně spravilo. Stačí mu to jen přimíchat do krmiva. Odpověď Zuzana | 13.12.2022 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Citlivé zažívání u psaSouhlasím, jejich zdravotní doplňky jsou TOP. Pro našeho kavalíra kupuju probiotika a velká spokojenost. Odpověď Helena | 17.12.2022 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Citlivé zažívání u psaHolky, mají hodně doplňků na prevenci, taky z eshopu veterinarni-lekarna-online.cz nějaký pro našeho retrívra vyberu. Odpověď Ella | 19.12.2022 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Citlivé zažívání u psaMoc děkuji za doporučení, na zdravotní doplňky od veterinarni-lekrna-online.cz jsem četla samé dobré recenze, takže u nich udělám určitě objednávku. Odpověď Gabriela | 15.12.2022 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Citlivé zažívání u psaCo přesně prosím z toho www.marppetfood.cz kupujete? Koukám, že tam toho mají opravdu hodně Odpověď Sabka | 18.12.2022 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Citlivé zažívání u psajo, mají tam toho fakt hodně, já jsem vyzkoušela snad už skoro vše co tam mají a naším pejsanům teda chutnalo všechno, naposledy jsem brala i kočičandě a taky se oblizovala až za ušima Odpověď Stela | 19.12.2022 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Citlivé zažívání u psaTééda, super. Na stránky www.marppetfood.cz jdu hned, protože to je přesně to co potřebuji pro našeho Laminka Odpověď |